Home » Monden » Anna Lesko recunoaște: "Am făcut un pact cu tatăl copilului meu! "

Anna Lesko recunoaște: "Am făcut un pact cu tatăl copilului meu! "

O fi ea pisicuța blândă, dar când vine vorba despre copil, Anna Lesko zgârie rău! Așa că vedeta nu a stat pe gânduri și l-a desființat pe fostul ei impresar, Florin Nedelcu, artista fiind supărată teribil de rău pe el din cauză că, susține ea, a mințit-o.
”M-a dezamăgit profund, foarte tare m-a dezamăgit, pentru că nu se face așa, nu se face cu oricine, nu poți minți pe oricine- minciuna, oricum, are picioare scurte- mai ales pe o mamă! Și știe foarte bine că am un copil acasă! (…) Dar, atunci când apare un copil în viața ta, lucrurile se schimbă radical! Viața ta nu mai este ce a fost înainte, nu mai trăiești doar pentru tine și absolut tot ce faci, totul se învârte în jurul copilului! Florin, când va avea copii, o să înțeleagă exact despre ce vorbesc eu astăzi, anul acesta!”, a spus, pentru Star News, emisiunea prezentată de Liviu Vârciu la Antena1.
În altă ordine de idei, Anna Lesko a povestit care este lucrurl care o face atât de fericită. ”Ca mămică, sunt cea mai fericită, sunt cea mai împlinită! Doamne, lucrurile s-au conturat atât de bine o dată cu Adam! (…) Când vine un prichindel în viața ta, parcă e un magician! Sincer!”, a spus artista, strălucind de fericire din momentul în care a început să vorbească despre fiul ei.În altă ordine de idei, vedeta recunoaște că are emoții pentru viitor. ”Cred că mâine- poimâine o să meargă, pentru că deja stă foarte bine în picioare și se ridică și stă așa!  E minunat să fii mamă, jur! Mă bucur tare mult că a venit Adam pe lume, pentru că relația dintre mine și Adrian a devenit complet diferită! Acum suntem părinți, stăm în pat și ne uităm unul la celălalt și spunem: „Uite, măi, chestia asta mică și frumoasă stă între noi! Visai, acum un an sau acum ceva timp să se întâmple chestia asta?”. Și respectul este mult mai mare și tot ceea ce facem este mult mai frumos! Și înainte a fost frumos, dar înainte erai îndrăgostit, acum iubești!”, mai spune Anna.
În altă ordine de idei, artista și iubitul ei au făcut un pact cu privire la educația micuțului. ”Am avut un pact: „Dacă tati spune nu, mami spune nu!”. Dar mi-e foarte greu să-l păcălesc pe Adam, jur! Doamne, când i se umplu ochișorii ăia de lacrimi și cum se uită…Adrian spune „nu”, pentru că mai pune mânuța unde nu trebuie și poate să se rănească sau ceva! Și imediat- la mine se uită! Și cu gurița aia, așa! Acum are trei dințișori: doi jos și unul sus! Nu pot să îl refuz! Când o să fie și mai mare, o să fie și mai greu  pentru că amândoi trebuie să ținem la decizia aceea”, spune vedeta.De asemenea, Anna a recunoscut că, până la urmă, va face și marele pas al relației pe care o are cu Adrian. ”Actul acela, semnat, este atât de neimportant pentru mine și pentru el, încât nu ne poate umbri relația și nici nu o poate pune sub o lumină favorabilă! Probabil, va trebui, într-o bună zi, formal să facem chestiile astea, pentru că astea sunt regulile!”, a explicat vedeta.

Sursa: spynews.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: