Home / Social / Minora dispărută din Bârlad, a fost găsită

Minora dispărută din Bârlad, a fost găsită

Mădălina Popa, minora de 16 ani, din Bârlad care a fost dată dispărută săptămâna trecută de către tatăl său, a fost găsită.

Fata a dispărut de acasă, iar după câteva zile de căutări în zadar, tatăl său a alertat poliția. Minora a fost identificată în Iași, de către părinții iubitului ei, un tânăr de etnie rromă, în vârstă de 20 de ani, în urma mediatizării cazului. Aceștia i-au convins, pe ea și pe băiatul lor, iubitul fetei să meargă la Bârlad să anunțe autoritățile. După această escapadă, tânăra a intrat în atenția Protecției Copilului, urmând a fi supusă consilierii psihologice. Mădălina nu este la prima abatere, fugind de mai multe ori de acasă. Adolescenta a renunțat la studii și locuiește cu tatăl său, mama sa fiind plecată în străinătate.

Mădălina Popa, minora de 16 ani, din Bârlad care a fost dată dispărută săptămâna trecută de către tatăl său, a fost găsită. Fata a dispărut de acasă, iar după câteva zile de căutări în zadar, tatăl său a alertat poliția. Minora a fost identificată în Iași, de către părinții iubitului ei, un tânăr de etnie rromă, în vârstă de 20 de ani, în urma mediatizării cazului. Aceștia i-au convins, pe ea și pe băiatul lor, iubitul fetei să meargă la Bârlad să anunțe autoritățile. După această escapadă, tânăra a intrat în atenția Protecției Copilului, urmând a fi supusă consilierii psihologice.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: