Home » Social » Minora dispărută din Bârlad, a fost găsită

Minora dispărută din Bârlad, a fost găsită

Mădălina Popa, minora de 16 ani, din Bârlad care a fost dată dispărută săptămâna trecută de către tatăl său, a fost găsită.

Fata a dispărut de acasă, iar după câteva zile de căutări în zadar, tatăl său a alertat poliția. Minora a fost identificată în Iași, de către părinții iubitului ei, un tânăr de etnie rromă, în vârstă de 20 de ani, în urma mediatizării cazului. Aceștia i-au convins, pe ea și pe băiatul lor, iubitul fetei să meargă la Bârlad să anunțe autoritățile. După această escapadă, tânăra a intrat în atenția Protecției Copilului, urmând a fi supusă consilierii psihologice. Mădălina nu este la prima abatere, fugind de mai multe ori de acasă. Adolescenta a renunțat la studii și locuiește cu tatăl său, mama sa fiind plecată în străinătate.

Mădălina Popa, minora de 16 ani, din Bârlad care a fost dată dispărută săptămâna trecută de către tatăl său, a fost găsită. Fata a dispărut de acasă, iar după câteva zile de căutări în zadar, tatăl său a alertat poliția. Minora a fost identificată în Iași, de către părinții iubitului ei, un tânăr de etnie rromă, în vârstă de 20 de ani, în urma mediatizării cazului. Aceștia i-au convins, pe ea și pe băiatul lor, iubitul fetei să meargă la Bârlad să anunțe autoritățile. După această escapadă, tânăra a intrat în atenția Protecției Copilului, urmând a fi supusă consilierii psihologice.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: