Home » Justitie » Verdict: nu a fost crimă!

Verdict: nu a fost crimă!

de Răzvan CĂLIN

Medicii legisti au stabilit că tânărul găsit mort într-o casă nelocuită din Bârlad nu a fost omorât, ci a decedat din cauza unor probleme de sănătate. Inițial, în acest caz a fost declanșată o anchetă după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că într-una din camerele locuinței pe care o îngrojește se află un cadavru fără cap.

 Vasile Bulgaru, tânărul al cărui cadavru a fost descoperit într-o casă părăsită din Bârlad, a decedat din cauze naturale. Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii legiști vasluieni după ce au efectuat necropsia.

„În urma efectuării examenului necroptic s-a evidențiat că decesul a survenit din cauze naturale. Este prima concluzie trasă de medicii legiști, însă urmează să se mai facă o serie de analize de specialitate pentru a se lămuri cu exactitate circumstanțele decesului. Oricum, este clar că nu a fost victima vreunei infracțiuni și, cel mai probabil, stilul de viață pe care îl avea a dus la apariția unor probleme de sănătate care, finalmente, i-au provocat moartea”, ne-a declarat agent șef adjunct Alina Tonică, responsabil mass-media IPJ Vaslui.

Trupul neînsuflețit al tânărului a fost găsit, într-o satre avansată de putrefacție, într-o casă nelocuită din Bârlad, pe 25 martie, chiar de Ziua Națională a Poliției Române. Cadavrul a fost descoperit de o femeie care avea grijă de imobilul respectiv. În momentul în care a observat cadavrul într-una din camerele casei, femeii i s-a părut că ar fi decapitat. De aceea, în momentul în care a alertat autoritățile prin 112, i-a pus pe jar pe polițiști spunându-le că a descoperit un cadavru fără cap. În cele din urmă s-a dovedit că nu era adevărat, totul fiind doar o impresie eronată, de moment. Anchetatorii au reușit să stabilească în scurt timp identitatea trupului neînsuflețit: Vasile Bulgaru, în vârstă de 29 de ani, din Bârlad. Acesta este un mai vechi client al oamenilor legii, fiind cunoscut cu antecedente penale. Nu mai devreme de luna ianuarie a acestui an el a ieșit din penitenciar, unde a ispășit o pedeapsă pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Individul obișnuia să trăiască pe străzi, iar noaptea se aciua prin case și clădiri părăsite sau nelocuite.

de Răzvan CĂLIN Medicii legisti au stabilit că tânărul găsit mort într-o casă nelocuită din Bârlad nu a fost omorât, ci a decedat din cauza unor probleme de sănătate. Inițial, în acest caz a fost declanșată o anchetă după ce o femeie a sunat la 112 și a anunțat că într-una din camerele locuinței pe care o îngrojește se află un cadavru fără cap.  Vasile Bulgaru, tânărul al cărui cadavru a fost descoperit într-o casă părăsită din Bârlad, a decedat din cauze naturale. Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii legiști vasluieni după ce au efectuat necropsia. „În urma…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile