Home » Sanatate » De beată ce era, s-a otrăvit

De beată ce era, s-a otrăvit

de Mihaela NICULESCU

O femeie de 44 de ani, din satul Călimănești, a ajuns vineri, la ora 17.15, la Compartimentul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, cu o intoxicație provocată involuntar de un „cocktail” special, din alcool, medicamente și otravă.

Fiind sub influența alcoolului, femeia nu a observat că într-una din sticlele pe care le credea pline cu alcool era otravă pentru șobolani. A consumat până când i s-a făcut rău și a chemat ambulanța. Starea femeii nu s-a agravat până la sosirea echipajului ambulanței. După ce medicii de la Urgențe i-au acordat îngrijirile necesare, au dispus internarea sa la secția Medicală și nu la ATI, pentru că starea pacientei era stabilă.
Pe lângă acest caz de intoxicație, medicii de la Urgențe au înregistrat în week-end și doi pacienți din Bârlad, cu înțepături de căpușe. După tratamentul administrat local, medicii i-au lăsat să plece acasă. Pentru că se apropie perioada în care căpușele devin tot mai active și crește riscul unor înțepături, medicii atrag atenția populației ca, la prima suspiciune, să apeleze la servicii medicale specializate.

de Mihaela NICULESCU O femeie de 44 de ani, din satul Călimănești, a ajuns vineri, la ora 17.15, la Compartimentul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, cu o intoxicație provocată involuntar de un „cocktail” special, din alcool, medicamente și otravă. Fiind sub influența alcoolului, femeia nu a observat că într-una din sticlele pe care le credea pline cu alcool era otravă pentru șobolani. A consumat până când i s-a făcut rău și a chemat ambulanța. Starea femeii nu s-a agravat până la sosirea echipajului ambulanței. După ce medicii de la Urgențe i-au acordat îngrijirile necesare, au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile