Home / Monden / Decizie incredibilă luată de ucigașul Mihaelei Runceanu! A fugit din țară ca să se facă psiholog!

Decizie incredibilă luată de ucigașul Mihaelei Runceanu! A fugit din țară ca să se facă psiholog!

Remușcările unei crime odioase l-au făcut pe Cosmin Ștefănescu să vrea să intre în mintea oamenilor cu probleme și să-i vindece. El a lăsat totul în urmă și a plecat din România.

nchis în toamna lui 1989 pentru că a sugrumat- o pe cântăreața Mihaela Runceanu, Cosmin Ștefănescu a fost eliberat condiționat după ce a ispășit 17 ani de închisoare din cei 25 dictați de judecători.

La ieșirea din penitenciar, în 2006, el a încercat să ia viața de la zero, însă norocul nu i-a surâs foarte mult. În primă fază a încercat să-și găsească de lucru, doar că i-a fost aproape imposibil din cauza cazierului. Nici pe plan sentimental nu a avut noroc, deoarece femeia care părea că-și dorește o relație cu el l-a abandonat. Toate aceste circumstanțe, inclusiv stigmatul pe care îl poartă, l-au determinat să ia o decizie radicală și să plece din țară, unde nu-l cunoaște nimeni.

“Acum mă aflu în Anglia, îmi caut de muncă, vreau să devin psiholog. Am două licențe, una în psihologie, și cealaltă în sociologie. Știu engleză și am diplomele traduse și legalizate. Motivația e în noi, trebuie doar să căutăm adânc”, a declarat Cosmin.

Sursa: libertatea.ro

Remușcările unei crime odioase l-au făcut pe Cosmin Ștefănescu să vrea să intre în mintea oamenilor cu probleme și să-i vindece. El a lăsat totul în urmă și a plecat din România. nchis în toamna lui 1989 pentru că a sugrumat- o pe cântăreața Mihaela Runceanu, Cosmin Ștefănescu a fost eliberat condiționat după ce a ispășit 17 ani de închisoare din cei 25 dictați de judecători. La ieșirea din penitenciar, în 2006, el a încercat să ia viața de la zero, însă norocul nu i-a surâs foarte mult. În primă fază a încercat să-și găsească de lucru, doar că i-a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Coronavirus România. Numărul deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 43Alina Nistor

Bilanțul deceselor din România din cauza coronavirusului crește de ...

Ordonanța Militară 4: Ce va apărea la fiecare intrare în bloc, începând din 31 martie 2020ramona.danciulescu

În contextul epidemiei de coronavirus din România va intra ...

Apelul făcut de Adina Buzatu către români: ”Luni 30.03, ora 20:00, hai pe balcon să…”Alina Nistor

Adina Buzatu a făcut un apel către toți românii. ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: