Home » Monden » Decizie incredibilă luată de ucigașul Mihaelei Runceanu! A fugit din țară ca să se facă psiholog!

Decizie incredibilă luată de ucigașul Mihaelei Runceanu! A fugit din țară ca să se facă psiholog!

Remușcările unei crime odioase l-au făcut pe Cosmin Ștefănescu să vrea să intre în mintea oamenilor cu probleme și să-i vindece. El a lăsat totul în urmă și a plecat din România.

nchis în toamna lui 1989 pentru că a sugrumat- o pe cântăreața Mihaela Runceanu, Cosmin Ștefănescu a fost eliberat condiționat după ce a ispășit 17 ani de închisoare din cei 25 dictați de judecători.

La ieșirea din penitenciar, în 2006, el a încercat să ia viața de la zero, însă norocul nu i-a surâs foarte mult. În primă fază a încercat să-și găsească de lucru, doar că i-a fost aproape imposibil din cauza cazierului. Nici pe plan sentimental nu a avut noroc, deoarece femeia care părea că-și dorește o relație cu el l-a abandonat. Toate aceste circumstanțe, inclusiv stigmatul pe care îl poartă, l-au determinat să ia o decizie radicală și să plece din țară, unde nu-l cunoaște nimeni.

“Acum mă aflu în Anglia, îmi caut de muncă, vreau să devin psiholog. Am două licențe, una în psihologie, și cealaltă în sociologie. Știu engleză și am diplomele traduse și legalizate. Motivația e în noi, trebuie doar să căutăm adânc”, a declarat Cosmin.

Sursa: libertatea.ro

Remușcările unei crime odioase l-au făcut pe Cosmin Ștefănescu să vrea să intre în mintea oamenilor cu probleme și să-i vindece. El a lăsat totul în urmă și a plecat din România. nchis în toamna lui 1989 pentru că a sugrumat- o pe cântăreața Mihaela Runceanu, Cosmin Ștefănescu a fost eliberat condiționat după ce a ispășit 17 ani de închisoare din cei 25 dictați de judecători. La ieșirea din penitenciar, în 2006, el a încercat să ia viața de la zero, însă norocul nu i-a surâs foarte mult. În primă fază a încercat să-și găsească de lucru, doar că i-a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: