Home / Administratie / Încă o strigare pentru spațiile din Piața Centrală
DAPTO a dat cele mai bune tarabe (cele cu vad la intrarea principală) producătorilor cu firmă. În același timp, pe micii producători, DAPTO i-a expediat în spatele Pieței Centrale.

Încă o strigare pentru spațiile din Piața Centrală

de Alex SAVA

La aproape un an de la darea în folosință a Pieței Centrale, încă mai sunt spații rămase neocupate. Săptămâna viitoare va avea loc încă o licitație pentru cinci spații, destinate comerțului cu carne și semipreparate din carne.

Direcția Administrare Piețe, Târguri și Oboare din cadrul Primăriei Vaslui organizează încă o licitație publică cu strigare pentru atribuirea a cinci spații comerciale în interiorul Pieței Centrale. Este vorba de două spații, fiecare de peste 60 de metri pătrați, destinate comercializării semipreparatelor din carne, două spații, de 47, respectiv 48 metri pătrați, pentru comerciliazarea cărnii de vită, porc și oaie și un spațiu de 25 metri pătrați pentru comercializarea produselor agroalimentare.

Caietele de sarcini pot fi achiziționate de la sediul Administrației Pieței Centrale, contra sumei de 50 lei/caiet, până cel mai târziu în zilele susținerii licitațiilor.

Informații privitoare la programul de desfășurare a licitațiilor pentru aceste spații comerciale, la conținutul și procurarea caietelor de sarcini precum și a Regulamentului privind organizarea și desfășurarea licitațiilor publice pentru închirierea spațiilor comerciale aparținând domeniului public al Municipiului Vaslui din Piețele Centrală și Traian, se pot obține de pe site-urile Municipiului Vaslui www.primariavaslui.ro, al Direcției Administrare, Piețe, Târguri și Oboare www.dapto-vaslui.ro, precum și de la sediile celor două instituții.

Aceasta este cea de-a patra licitație pentru închirierea spațiilor din Piața Centrală. Prețurile de pornire sunt acceptabile, însă comercianții cresc valoarea licitând inutil, pentru a-și sabota concurența. Așa se face că cei care își adjudecă spațiile, renunță la ele după foarte puțin timp, pentru că vânzările sunt mici și nu pot susține sumele aferente cheltuielilor, chiria fiind cea mai mare dintre acestea.

de Alex SAVA La aproape un an de la darea în folosință a Pieței Centrale, încă mai sunt spații rămase neocupate. Săptămâna viitoare va avea loc încă o licitație pentru cinci spații, destinate comerțului cu carne și semipreparate din carne. Direcția Administrare Piețe, Târguri și Oboare din cadrul Primăriei Vaslui organizează încă o licitație publică cu strigare pentru atribuirea a cinci spații comerciale în interiorul Pieței Centrale. Este vorba de două spații, fiecare de peste 60 de metri pătrați, destinate comercializării semipreparatelor din carne, două spații, de 47, respectiv 48 metri pătrați, pentru comerciliazarea cărnii de vită, porc și oaie…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Noul prefect Gologan a depus jurământul! Momentul, marcat cu o cupă de șampanie 

Noul prefect al județului, Mircea ...

UAT-urile din județul Vaslui au primit în acest an peste 10 milioane de lei

de Dănuț CIOBANU Consilierii județeni ...

Investiții ample la Gârceni

Se asfaltează străzile, se modernizează ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: