Home / Sanatate / Șanse mari de acreditare a laboratorului spitalului bârladean

Șanse mari de acreditare a laboratorului spitalului bârladean

de Mihaela NICULESCU

La sfârșitul săptămânii trecute, laboratorul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad a primit vizita comisiei de acreditare RENAR. Timp de aproape două zile, membrii comisiei au analizat documentația și pașii făcuți pentru acreditarea acestui sector important al spitalului bârlădean, și se pare că membrii comisiei au fost mulțumiți de cele constatate.
„Comisia care a venit în control a constatat o situație foarte bună a laboratorului, ceea ce ne dă speranțe că va fi acreditat în cel mai scurt timp. Acest lucru este benefic atât pentru spital, care își va putea rotunji veniturile prin încheierea unui contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru serviciile de laborator, dar și pentru pacienții din ambulatoriu, care-și vor putea face gratuit analize”, a declarat Adrian Gheorghiu, responsabil mass-media în cadrul spitalului bârlădean.
Niciodată în istoria sa, laboratorul spitalului nu a funcționat în regim de contract cu CJAS. Pentru a beneficia de analize gratuite, de îndată ce laboratorul va fi acreditat, pacienții vor trebui să vină cu bilet de trimitere de la medic.

de Mihaela NICULESCU La sfârșitul săptămânii trecute, laboratorul Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad a primit vizita comisiei de acreditare RENAR. Timp de aproape două zile, membrii comisiei au analizat documentația și pașii făcuți pentru acreditarea acestui sector important al spitalului bârlădean, și se pare că membrii comisiei au fost mulțumiți de cele constatate. „Comisia care a venit în control a constatat o situație foarte bună a laboratorului, ceea ce ne dă speranțe că va fi acreditat în cel mai scurt timp. Acest lucru este benefic atât pentru spital, care își va putea rotunji veniturile prin încheierea unui contract cu Casa…

Review Overview

About Simona Vasile

One comment

  1. Nu a fost acreditat si nu avea contract cu CJAS pentru ca bolnavii sa fie trimisi la privat.Iata ca sesizarile facute de unii bolnavi la minister si prezenta DNA prin Vaslui dau roade.Ce acreditare trebuie ambulatoriului cand laboratorul estre unul si acelasi si in acelasi spatiu cu al spitalului???

x

Check Also

Evaluarea Spitalului „Elena Beldiman”, un test greu pentru manager dar și pentru Primăria Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Va fi ...

Indemnizația de însoțitor pentru pensionarii de boală este de 1.012 lei

În perioada 1 ianuarie 2020 – ...

Gripa a ajuns la hotarul județului! Mai avem timp să ne vaccinăm!

Vasluieni, fiți precauți, gripa se apropie ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: