Home » Sport » Au înscris la Europene!

Au înscris la Europene!

de Răzvan CĂLIN

Doi din cei patru rugbiști bârlădeni convocați la naționala „Under 18” au marcat în primul meci al competiției.

Gabriel Râpan și Cosmin Iliuță, doi dintre rugbiștii bârlădeni care evoluează împreună cu selecționata „Under 18” a României la Campionatul European din Franța, au reușit să facă o impresie foarte bună încă din primul meci. În week-end-ul care tocmai a trecut, naționala României a jucat împotriva echipei gazdă, în fața căreia a reușit să se impună cu scorul 26 – 0. Cei doi rugbiști proveniți de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au avut o evoluție foarte bună, reuăind chiar să înscrie: Iliuță a marcat un eseu, iar Râpan și-a trecut în cont un eseu și o transformare.

„Este o evoluție cât se poate de bună și un debut excelent la națională. Sunt jucători talentați, care au realizat că a venit momentul să-și arate valoarea și să demonstreze că seriozitatea de care au dat dovadă la antrenamente i-a ajutat să devină ceea ce sunt acum. Le urăm succes în continuare și așteptăm ca și pe viitor să aibă evoluții cel puțin al fel de bune”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

Din lotul care reprezintă țara noastră la Europenele din Franța mai fac parte alți doi rugbiști de la CSS Bârlad: Cristi Chirica și Ștefan Cucoș.

de Răzvan CĂLIN Doi din cei patru rugbiști bârlădeni convocați la naționala „Under 18” au marcat în primul meci al competiției. Gabriel Râpan și Cosmin Iliuță, doi dintre rugbiștii bârlădeni care evoluează împreună cu selecționata „Under 18” a României la Campionatul European din Franța, au reușit să facă o impresie foarte bună încă din primul meci. În week-end-ul care tocmai a trecut, naționala României a jucat împotriva echipei gazdă, în fața căreia a reușit să se impună cu scorul 26 - 0. Cei doi rugbiști proveniți de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad au avut o evoluție foarte bună, reuăind…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: