Home » Justitie » Țigări și semințe, confiscate de polițiștii de frontieră

Țigări și semințe, confiscate de polițiștii de frontieră

de Marian MOCANU

 Polițiștii de frontieră vasluieni au descoperit într-o autoutilitară circa 30.500 de țigarete și 660 pungi semințe prăjite de floarea soarelui, destinate comercializării, pentru care conducătorul auto vasluian nu avea documente justificative. Bunurile, în valoare de peste 21.500 mii lei, au fost confiscate, iar societatea amendată cu suma de 10.000 lei.

Luni, 30 martie, în jurul orei 13.30, în timpul efectuării unei misiuni specifice de supraveghere și control, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au oprit în trafic, pentru control, pe raza orașului Murgeni, o autoutilitară marca Dacia, înmatriculată în județul Vaslui, condusă de un cetățean român, în vârstă de 28 ani. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport și a documentelor de însoțire a mărfii, polițiștii de frontieră au descoperit 1.517 pachete de țigări de diferite mărci, cu timbru de acciză România, precum și 660 pungi semințe prăjite de floarea soarelui, care nu erau trecute în avizul de însoțire a mărfii.

Conducătorul auto, Dănuț L., a declarat polițiștilor de frontieră că este angajatul unei societăți comerciale din Bârlad care are ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare și nealimentare, atribuțiile sale constând în a distribui produsele pe care le transportă. Societatea respectivă a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 10.000 lei, iar bunurile, în valoare totală de 21.559 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

de Marian MOCANU  Polițiștii de frontieră vasluieni au descoperit într-o autoutilitară circa 30.500 de țigarete și 660 pungi semințe prăjite de floarea soarelui, destinate comercializării, pentru care conducătorul auto vasluian nu avea documente justificative. Bunurile, în valoare de peste 21.500 mii lei, au fost confiscate, iar societatea amendată cu suma de 10.000 lei. Luni, 30 martie, în jurul orei 13.30, în timpul efectuării unei misiuni specifice de supraveghere și control, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu au oprit în trafic, pentru control, pe raza orașului Murgeni, o autoutilitară marca Dacia, înmatriculată în județul Vaslui, condusă de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: