Home » Justitie » Ziua Porților Deschise la Jandarmerie

Ziua Porților Deschise la Jandarmerie

de Roxana NĂSTASĂ

Miercuri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, s-a desfășurat „Ziua Porților Deschise”, manifestare înscrisă în cadrul campaniei derulate cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Jandarmii au prezentat exerciții demonstrative cu tehnica din dotare. În cadrul expozițiilor copiii au luat contact cu ținuta și materialele specifice. La finalul activității, grupa conductori câini serviciu a prezentat exerciții de dresaj canin precum deplasarea alături de conductor, exerciții de disciplină, întoarcerile, imobilizarea unei persoane violente cu ajutorul câinelui de serviciu și elemente de dresaj recreativ. Elevii participanți au fost încântați de activitate și și-au manifestat interesul pentru continuarea acestor întâlniri.

de Roxana NĂSTASĂ Miercuri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, s-a desfășurat „Ziua Porților Deschise”, manifestare înscrisă în cadrul campaniei derulate cu ocazia împlinirii a 165 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Jandarmii au prezentat exerciții demonstrative cu tehnica din dotare. În cadrul expozițiilor copiii au luat contact cu ținuta și materialele specifice. La finalul activității, grupa conductori câini serviciu a prezentat exerciții de dresaj canin precum deplasarea alături de conductor, exerciții de disciplină, întoarcerile, imobilizarea unei persoane violente cu ajutorul câinelui de serviciu și elemente de dresaj recreativ. Elevii participanți au fost încântați de activitate și și-au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: