Home » Social » Locuri de muncă în străinătate

Locuri de muncă în străinătate

de Roxana Năstasă

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures România, 254 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 21 locuri de muncă sunt în Belgia.

Se caută un inginer software proces automatizare, un dezvoltator NET Software – inginer proiect IT, un analist funcțional, trei operatori cabină de vopsit cu pulverizare automată, doi șoferi camion (produse congelate), cinci asamblori – jaluzele pe profile de aluminiu, un mecanic autobuz, cinci asamblori profile și uși și doi vopsitori (cu pistol de vopsit).
În Bulgaria, sunt 28 locuri de muncă, căutându-se 10 lacătuși-matrițeri, 10 mecatroniști, trei tehnicieni mecanici mașini CNC, doi tehnologi, un inginer proces echipament instrumental și doi ingineri suport.
Pentru cei care aleg Germania, sunt 82 locuri de muncă disponibile, dintre care 80 pentru asistenți medicali generaliști, unul ca ospătar și unul ca bucătar.
În Marea Britanie, sunt 10 locuri de muncă: doi ingineri software, un administrator sistem informatic de stocare, doi dezvoltatori software PHP/MySQL/JS, un administrator rețea de calculatoare, doi asistenți medicali, doi asistenți medicali generaliști. În Norvegia, sunt doar patru locuri de muncă: doi bucătari preparate indiene, un asistent panificație/personal curățenie și un mecanic motociclete. În Republica Cehă sunt 32 locuri de muncă: 15 șlefuitori, pilitori, doi sculeri, 10 croitorese și cinci fierari. În Spania – două locuri de muncă ca operatori în industria artei grafice la mașini de etichetare (cu adeziv). Suedia pune la dispoziție 75 locuri de muncă: 20 femei de serviciu, 10 mecanici auto, 15 vopsitori auto, 10 dulgheri, și 20 lucrători finisori în construcții.
Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă, pot viziona ofertele accesând portalul EURES national, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui, unde consilierul EURES le poate îndruma.

de Roxana Năstasă Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei Eures România, 254 de locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 21 locuri de muncă sunt în Belgia. Se caută un inginer software proces automatizare, un dezvoltator NET Software – inginer proiect IT, un analist funcțional, trei operatori cabină de vopsit cu pulverizare automată, doi șoferi camion (produse congelate), cinci asamblori – jaluzele pe profile de aluminiu, un mecanic autobuz, cinci asamblori profile și uși și doi vopsitori (cu pistol de vopsit). În Bulgaria, sunt 28 locuri de muncă, căutându-se 10 lacătuși-matrițeri, 10 mecatroniști, trei tehnicieni mecanici mașini CNC,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: