Home » Monden » Ramona i-a luat locul Monicăi fără să clipească!

Ramona i-a luat locul Monicăi fără să clipească!

Recent, Ramona Gabor a preluat toate funcțiile și beneficiile pe care Moni le dobândise în calitate de iubită a milionarului chinez Mr. Pink, cel care, de altfel, a făcut rocada între surori.

“Pas în doi cu schimb de locuri”, cum s-ar spune în handbal… Schemă exersată cu succes taman de surorile Gabor și nu oriunde, ci tocmai în America. Monica și Ramona nu numai că “și l-au pasat” pe Mr. Pink, dar au inversat rolurile în celebra companie a milionarului chinez. Mai precis, surioara mai mare, în speță Monica, cea care acum susține că are alte aspirații, a făcut o faptă bună pentru mezina Gabor, căreia îi bagă în buzunar, lunar, prin iubitul său asiatic, o sumă frumușică în dolari. Ramona este cea care se ocupă, în prezent, în Europa, de promovarea băuturii energizante cu care chinezul a dat lovitura.

Moni, retrasă din prim-plan

Mai mult, după ce, cu “înțelepciunea-i” cu care se recomandă, Moni a convins-o că viața de model n u – i lungă și nu-i aduce mari beneficii financiare pentru un viitor luminos, Ramona a decis și ea să facă altceva, să renunțe la luxosul Dubai și să-și încerce norocul peste Ocean. Noroc care, de altfel, i-a și surâs, dat fiind faptul că în scurt timp va primi și viza de lucru în America, totul sub atenta supraveghere a lui Mr. Pink, care pare să fi prins mare drag de cumnățica lui.

În ceea ce o privește pe Monica, din informațiile noastre, ea a fost deja avansată în companie și este și membru în Consiliul de Administrație al uneia din firmele milionarului asiatic, dar asta vine la pachet cu interdicția de a se expune public, privilegiu preluat acum de Ramona.

Sursa: liberatea.ro

Recent, Ramona Gabor a preluat toate funcțiile și beneficiile pe care Moni le dobândise în calitate de iubită a milionarului chinez Mr. Pink, cel care, de altfel, a făcut rocada între surori. “Pas în doi cu schimb de locuri”, cum s-ar spune în handbal... Schemă exersată cu succes taman de surorile Gabor și nu oriunde, ci tocmai în America. Monica și Ramona nu numai că “și l-au pasat” pe Mr. Pink, dar au inversat rolurile în celebra companie a milionarului chinez. Mai precis, surioara mai mare, în speță Monica, cea care acum susține că are alte aspirații, a făcut o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile