Home » Monden » Andreea Moldovan vorbeste pentru prima data despre SARCINA! "Si-a facut treaba…"

Andreea Moldovan vorbeste pentru prima data despre SARCINA! "Si-a facut treaba…"

Andreea Moldovan traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Bogdan Moldovan, alias DJ Optick. Bruneta a devenit, insa, si mai cunoscuta decat sotul ei atunci cand a participat la MasterChef.

Pe 1 Aprilie, Andreea si-a surprins fanii de pe Facebook, dupa ce a postat o imagine tinand in mana un test de sarcina, facandu-i sa creada ca ca este din nou gravida. Este adevarat ca testul era real, insa, fusese facut in urma cu aproape sase ani, pana sa se nasca fetita ei, Ava, iar vedeta ne-a confirmat acest lucru si a lamurit problema.”Hey, de 1 aprilie. Sa clarificam cu poza si asa zis sarcina: testul e real, doar ca are 6 ani vechime. Ne-a anuntat-o pe Ava, si-a facut treaba!”, a declarat Andreea pentru Vedeta recunoaste ca nu ii place sa isi puna viata personala pe tava, motiv pentru care este discreta atunci cand vine vorba de familia ei. „Cand voi fi gravida cu adevarat, se va afla tarziu. Si la prima sarcina la fel a fost. Pe la 5 luni s-au prins apropiatii.Si atunci nu apaream in nicio presa. Nu sunt genul sa-mi pun toata viata pe tava”, spune fosta concurenta de la MasterChef.

„Exista Iubire, prietenie, respect”

Bruneta are o familie frumoasa si incearca sa petreaca mai mult timp cu sotul si fetita ei. „Nu cred ca exista secrete pentru o casnicie frumoasa. Cred insa ca exista iubire, prietenie, respect, glume, timp petrecut impreuna, cat mai mult (dupa mici pauze dese – el mai tot timpul e plecat in weekend) si vacante frumoase!”, a spus Andreea pentru Cancan.RO.
Bogdan Moldovan a cerut-o in casatorie pe Andreea in direct, la radio. La doar o saptamana, cei doi au facut nunta. Totul se intampla in octombrie 2008, Acum sotii Moldovan au impreuna o fetita si spun ca sunt la fel de fericiti ca in prima zi.

Sursa: cancan.ro

Andreea Moldovan traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Bogdan Moldovan, alias DJ Optick. Bruneta a devenit, insa, si mai cunoscuta decat sotul ei atunci cand a participat la MasterChef. Pe 1 Aprilie, Andreea si-a surprins fanii de pe Facebook, dupa ce a postat o imagine tinand in mana un test de sarcina, facandu-i sa creada ca ca este din nou gravida. Este adevarat ca testul era real, insa, fusese facut in urma cu aproape sase ani, pana sa se nasca fetita ei, Ava, iar vedeta ne-a confirmat acest lucru si a lamurit problema."Hey, de 1 aprilie. Sa clarificam…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: