Home » Social » Treabă a la E-ON

Treabă a la E-ON

Răzvan CĂLIN

Deși cei de la E-ON au promis că vor rebranșa la rețeaua de alimentare cu energie electrică locuința bătrânei din Tutova în cursul zilei de 2 aprilie, ieri echipele firmei nu au făcut altceva decât să mute contorul din casa femeii pe un stâlp din stradă, fără să și reconecteze casa femeii.

Ieri, 2 aprilie 2015, am fost la un pas să asistăm la un miracol: echipele celor de la E-ON ne-au lăsat să credem că au răspuns prompt solicitărilor venite din partea populației. După ce am prezentat pe larg cazul bătrânei din comuna Tutova lăsată pe întuneric dintr-un exacerbat exces de zel al echipelor E-ON, reprezentanții firmei ne-au declarat că pe 2 aprilie problema va fi rezolvată. Cel puțin așa a reieșit din comunicatul remis redacției noastre: „În cursul zilei de mâine, 2 aprilie, va fi realizată o nouă instalație de alimentare, conformă cu normativele tehnice în vigoare”.

În consecință, ieri dimineață, la poarta bătrânei (Nastasia Chiper) și-a făcut apariția o echipă de la E-ON Energie România, care s-a și apucat de treabă. Numai că orice minune nu durează prea mult (iar cele marca E-ON și mai puțin!), iar problema e departe de a fi rezolvată. Și asta pentru că cei de la E-ON nu au făcut decât o singură operațiune: au mutat contorul din casa femeii pe un stalp situat în afara curții.

„Într-adevăr, au venit dimineață cei de la E-ON, dar nu au făcut decât să mute contorul din casă pe stâlpul din stradă. După care au plecat. Au spus că ei nu pot face decât acest lucru deocamdată și că urmează să vină în zilele următoare pentru restul. Dar nu știu când anume. Așa că mătușa mea tot pe întuneric stă, căci nici acum nu i-au racordat locuința la rețeaua de alimentare cu energie electrică”, ne-a declarat nepoata Nastasiei Chiper.

Am încercat să obținem o explicație pentru acest „sfert” de minune, iar un posibil răspuns ne-a fost furnizat de Sorin Munteanu, purtător de cuvânt al E-ON Energie România: „Nu știu exact ce anume s-a întâmplat, însă mă voi interesa să văd despre ce anume a fost vorba. E posibil să fie nevoie de un nou contract de furnizare a energiei electrice. În momentul în care voi avea un răspuns, vi-l voi comunica!”

Așa cum am mai scris în ediția de ieri a cotidianului nostru, Nastasia Chiper s-a trezit cu locuința pe întuneric după ce echipele E-ON au debranșat-o de la rețeaua de alimentare cu energie electrică. Motivul: au depistat că una dintre anexele gospodăriei (o bucătărie de vară) era alimentată cu energie electrică printr-un fir care nu trecea prin contorul locuinței. În consecință, dând dovadă de exces de zel, cei de la E-ON au debranșat de la rețea întreaga locuință. Spre disperarea bătrânei care, la cei 90 de ani ai săi, trăiește singură, este bolnavă, iar lipsa energiei electrice se transformă într-un veritabil handicap pentru ea. Unde mai pui că biata femeie habar nu a avut de firul cu pricina, acesta fiind montat cel mai probabil de foștii proprietari ai casei de la care femeia a cumpărat-o prin ani ’70.

Răzvan CĂLIN Deși cei de la E-ON au promis că vor rebranșa la rețeaua de alimentare cu energie electrică locuința bătrânei din Tutova în cursul zilei de 2 aprilie, ieri echipele firmei nu au făcut altceva decât să mute contorul din casa femeii pe un stâlp din stradă, fără să și reconecteze casa femeii. Ieri, 2 aprilie 2015, am fost la un pas să asistăm la un miracol: echipele celor de la E-ON ne-au lăsat să credem că au răspuns prompt solicitărilor venite din partea populației. După ce am prezentat pe larg cazul bătrânei din comuna Tutova lăsată pe întuneric…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. E-ON = HOTIE!!!

%d blogeri au apreciat: