Home » Monden » Duet cu fiica sa! Vârciu are o frumusețe de fată

Duet cu fiica sa! Vârciu are o frumusețe de fată

Carmina, fiica adolescentă a lui Liviu Vârciu, a urcat pentru prima oară pe scenă, pentru a cânta alături de tatăl ei. Momentul a fost atât de intens pentru artist, încât nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Liviu Vârciu a așteptat 13 ani să-și vadă fata pe scenă. Evenimentul a avut loc pentru emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, iar momentul a fost unul foarte emoționant pentru tată, care a avut alături o adevărată domnișoară, iar împreună au interpretat piesa “Noapte caldă”, a trupei Bere Gratis. “Carmina nu a mai cântat niciodată pe o scenă. Am avut mari emoții. Cred că acesta este cel mai frumos sentiment din lumea asta: să fii lângă copilul tău, pe scenă. Carmina e cea mai mare realizare a mea. Și vreau să-i mulțumesc mamei ei că a crescut un copil minunat, cuminte și educat. Întregul merit este al mamei ei și îi mulțumesc pentru asta”, a spus Liviu după filmări.
Sursa: libertatea.ro

Carmina, fiica adolescentă a lui Liviu Vârciu, a urcat pentru prima oară pe scenă, pentru a cânta alături de tatăl ei. Momentul a fost atât de intens pentru artist, încât nu și-a putut stăpâni lacrimile. Liviu Vârciu a așteptat 13 ani să-și vadă fata pe scenă. Evenimentul a avut loc pentru emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, iar momentul a fost unul foarte emoționant pentru tată, care a avut alături o adevărată domnișoară, iar împreună au interpretat piesa “Noapte caldă”, a trupei Bere Gratis. “Carmina nu a mai cântat niciodată pe o scenă. Am avut mari emoții.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: