Home / National / Presa din Italia anunță că Ianis Hagi s-a înțeles cu Fiorentina

Presa din Italia anunță că Ianis Hagi s-a înțeles cu Fiorentina

Presa din Italia anunță faptul că Ianis Hagi a semnat un contract cu Fiorentina, echipă din Serie A pentru care va evolua începând din vară. Mijlocașul de 16 ani va juca mai întâi pentru Primavera, urmând ca Vincenzo Montella să ia o decizie în ceea ce privește promovarea sa la prima echipă după un sezon. Fiul “Regelui” a fost criticat chiar de tatăl său în ceea ce privește dezvoltarea sa, una la care mai are de lucrat Ianis.

La finalul lunii martie, cei de la Tuttomercatoweb anunțau că Hagi a negociat direct cu șefii Fiorentinei și a ajuns la un acord în ceea ce privește trecerea lui Ianis Hagi de la Viitorul la echipa la care apară Ciprian Tătărușanu: “Ianis este tot mai aproape de Fiorentina, deși a fost dorit de cluburile mari ale Europei. Gică Hagi, tatăl lui Ianis, a sosit în Italia, iar transferul este iminent. S-a ajuns deja la un acord”, au notat italienii. La ultima conferință de presă, Hagi a recunoscut faptul că pe masă are o mulțime de oferte pentru fiul său și speră să ia cea mai bună decizie în ceea ce privește viitorul lui Ianis.

Mijlocașul care a fost în centrul atenției în ultima perioadă din cauza conflictului de la naționala sub 17 ani ar fi al cincilea român care ajunge la Fiorentina, după Marius Lăcătuș, Adrian Mutu, Lobonț și Tătărușanu.

Sursa: prosport.ro

Presa din Italia anunță faptul că Ianis Hagi a semnat un contract cu Fiorentina, echipă din Serie A pentru care va evolua începând din vară. Mijlocașul de 16 ani va juca mai întâi pentru Primavera, urmând ca Vincenzo Montella să ia o decizie în ceea ce privește promovarea sa la prima echipă după un sezon. Fiul "Regelui" a fost criticat chiar de tatăl său în ceea ce privește dezvoltarea sa, una la care mai are de lucrat Ianis. La finalul lunii martie, cei de la Tuttomercatoweb anunțau că Hagi a negociat direct cu șefii Fiorentinei și a ajuns la un…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Directorul adjunct al APIA Vaslui, Corneliu Deliu, a murit

Directorul adjunct al Agenției pentru ...

Piata funciara din judetul Vaslui, asaltata de mii de oferte de vanzare

de Danut CIOBANU Vanzarea terenurilor ...

Viticultorii vasluieni au dat lovitura: anul trecut au avut o recolta de 72.697 tone struguri de vin

Viticultorii din judetul Vaslui au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: