Home » Monden » Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe masa de operație! Imagini exclusive cu asistenta TV!

Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe masa de operație! Imagini exclusive cu asistenta TV!

Andreea Tonciu a ajuns, sâmbătă, pe mâna medicilor din Turcia. Extrem de emoționată, însă încrezătoare, asistenta lui Capatos a ajuns la clinica în care au fost operate mai multe vedete pentru aceeași „problema”.

andreea-tonciu1Și-a operat nasul după ani întregi în care a fost ținta glumelor, iar acum a trecut la pasul următor. Își dorea o nouă intervenție, iar următoarea operație îi va schimba radical viața. Andreea Tonciu a intrat sâmbătă, în jurul orei 16, în operația de mărire a bustului.

Asistenta tv se află la o clinică celebră din Turcia, Esteworld, loc în care s-au operat, de-a lungul vremii, mai multe vedete de la noi, printre care și Ana Mocanu, fosta asistentă de la „Un show păcătos”. Reprezentantul spitalului, Ensar Duman, a fost alături de frumoasa brunetă la fiecare pas. Acolo, i s-au făcut imediat analizele, iar medicii au concluzionat că  vedetaTV este pregătită să suporte operația. Extrem de emoționată, bruneta a plâns înainte să intre în sala de operații, semn că teama te bisturiu este la fel de mare ca la prima interventie.

În cadrul emisiunii „Un show păcătos”, asistenta tv a mărturisit că în următoarea editie își va face apariția cu noul bust. „Este ultima oară când o să-mi vedeți acești sâni mici pentru că vreau să mi-i schimb. O să am varianta îmbunătățită. De 11 ani îi am”, a declarat Andreea Tonciu, joi, în emisiunea „Un show păcătos” de la Antena 1.

Sursa: spynews.ro

Andreea Tonciu a ajuns, sâmbătă, pe mâna medicilor din Turcia. Extrem de emoționată, însă încrezătoare, asistenta lui Capatos a ajuns la clinica în care au fost operate mai multe vedete pentru aceeași "problema". Și-a operat nasul după ani întregi în care a fost ținta glumelor, iar acum a trecut la pasul următor. Își dorea o nouă intervenție, iar următoarea operație îi va schimba radical viața. Andreea Tonciu a intrat sâmbătă, în jurul orei 16, în operația de mărire a bustului. Asistenta tv se află la o clinică celebră din Turcia, Esteworld, loc în care s-au operat, de-a lungul vremii, mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile