Home » Monden » «Trimișii extratereștrilor» vor ambasadă în România

«Trimișii extratereștrilor» vor ambasadă în România

Raelienii, așa cum se autointitulează cei care cred în extratereștri, le cer sprijinul premierului Victor Ponta și președintelui Klaus Iohannis pentru a deschide, în România, prima Ambasadă OZN.

Adepții civilizației extraterestre sunt și în România. Ce-i drept, doar 30, dar asta nu îi împiedică să aibă planuri mari: vor să deschidă prima Ambasadă E.T. de pe Pământ. Le-au scris, în acest sens, premierului Victor Ponta și președintelui Klaus Iohannis, dar încă n-au primit, spun ei, nici un răspuns. “Gazda acestei Ambasade va prospera și se va bucura de un prestigiu măreț, din moment ce, fiind o intersecție interplanetară, locuitorii săi vor fi primii care vor beneficia de tehnologiile avansate”, se menționează în scrisoare, care a fost concepută de Toma Marinescu, responsabil pentru România al Mișcării Raeliene.

Ei s-ar mulțumi cu “doar patru kilometri pătrați de teren”, mai spune Toma Marinescu, dar care să aibă statut de “extrateritorialitate permanentă”, precum și “asigurarea în permanență a unei raze de neutralitate a spațiului aerian”. Oricum, mai spune Marinescu, raelienii “negociază” și cu alte state, dar nu poate da nume fiindcă există “implicații diplomatice”.

Susțin că elohimii sunt creatorii noștri

Atenție, “extratereștrii sunt de multe feluri”, dar raelienii nu cred în orice rasă, ci doar în elohimi, care “ne-au creat”, explică Marinescu.

“Vor veni doar când va fi pace pe Pământ și când noi vom dori asta. Respectă dreptul nostru de a spune nu. Noi trebuie să convingem omenirea, să le pregătim venirea. Când vor veni cu tehnologia lor avansată și vom cuceri moartea, științific, prin clonare, atunci oamenii ne vor crede”, a mai declarat liderul “trimișilor extratereștrilor”.

Raelienii își spun astfel după numele creatorului mișcării, Claude Vorilhon Rael, care susține că a fost răpit de o specie de extratereștri, elohimii, între 1973 și 1975. După un scurt “instructaj”, aceștia l-au retrimis pe Pământ să le pregătească venirea.

Sursa: libertatea.ro

Raelienii, așa cum se autointitulează cei care cred în extratereștri, le cer sprijinul premierului Victor Ponta și președintelui Klaus Iohannis pentru a deschide, în România, prima Ambasadă OZN. Adepții civilizației extraterestre sunt și în România. Ce-i drept, doar 30, dar asta nu îi împiedică să aibă planuri mari: vor să deschidă prima Ambasadă E.T. de pe Pământ. Le-au scris, în acest sens, premierului Victor Ponta și președintelui Klaus Iohannis, dar încă n-au primit, spun ei, nici un răspuns. “Gazda acestei Ambasade va prospera și se va bucura de un prestigiu măreț, din moment ce, fiind o intersecție interplanetară, locuitorii săi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile