Home » Sanatate » Căruțaș în comă după ce a căzut din căruță

Căruțaș în comă după ce a căzut din căruță

de Marian MOCANU

Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Tanacu, se zbate între viață și moarte după ce a căzut din căruța pe care-o conducea, fiind târât câteva zeci de metri. La sosirea ambulanței, căruțașul era în stop cardio-respirator, fiind resucitat și transportat la spital, pronosticul medicilor fiind rezervat în legătură cu șansele sale de supraviețuire.

În jurul prânzului un căruțaș în vârstă de 61 de ani, ce se deplasa pe un drum comunal din comuna Tanacu, a căzut din atelaj, între cai și căruță. Acesta s-a încurcat în hățuri și, după ce s-a lovit la cap de căruță, a fost târât pe o distanță de circa 100 de metri, suferind mai multe traumatisme.

Bărbatul a fost găsit inconștient de un vecin, care a anunțat evenmentul la numărul de urgență 112. La sosirea ambulanței, căruțașul era în stop cardio-respirator, fiind resucitat timp de mai multe minute de către medicii de pe ambulanța sosită la fața locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Vaslui.

Polițiștii au desfășurat o anchetă cu privire la producerea accidentului, din primele cercetări se pare că bărbatului, cunoscut cu probleme medicale, i s-ar fi făcut rău și a leșinat.

de Marian MOCANU Un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Tanacu, se zbate între viață și moarte după ce a căzut din căruța pe care-o conducea, fiind târât câteva zeci de metri. La sosirea ambulanței, căruțașul era în stop cardio-respirator, fiind resucitat și transportat la spital, pronosticul medicilor fiind rezervat în legătură cu șansele sale de supraviețuire. În jurul prânzului un căruțaș în vârstă de 61 de ani, ce se deplasa pe un drum comunal din comuna Tanacu, a căzut din atelaj, între cai și căruță. Acesta s-a încurcat în hățuri și, după ce s-a lovit la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: