Home » Monden » Cea mai importantă zi din viața lui Pepe! Artistul a devenit tătic pentru a doua oară! Imagini și declarații exclusive!

Cea mai importantă zi din viața lui Pepe! Artistul a devenit tătic pentru a doua oară! Imagini și declarații exclusive!

Zi încărcată cu emoții pentru Pepe și soția lui. Duminica de Florii a adus extrem de multă fericire, odată cu venirea pe lume a micuței Rosa Alexandra. SPYNEWS.ro prezintă imagini inedite de la nașterea celei de-a doua fetițe a familiei Pascu.

Ziua a început dis-de-dimineață pentru Pepe și Raluca. Cei doi au părăsit casa părintească a brunetei în jurul orei 8. Ajunși la clinica la care Raluca Pascu era programată pentru operația de cezariană, emoția și bucuria se citea pe chipul lor. „La prima naștere aproape am născut natural. Acum am venit la tăiere. Pepe va sta alături de mine în fiecare moment. Mereu e lângă mine în momentele grele.” , a mărturisit Raluca, cu câteva clipe înainte să intre în clinică. În ținute sport, însoțiți de familia Pastramă, cei doi erau mai pregătiți ca oricând pentru cea mai importantă zi din viața lor: venirea pe lume a celei de-a doua minune.În jurul orei 10, Raluca a intrat în operația de cezariană, iar la 10:58, Rosa Alexandra a venit pe lume. Pepe și-a ținut fiica în brațe, preț de câteva clipe, după ce pe durata intervenției a stat alături de soția lui și a filmat totul.

raluca rosa- pepe„Are 51 de centrimetri și 3, 49 kilograme. Deci e destul de dolofană. Fix aceeași înălțime ca Maria și puțin mai grea cu câteva grame. Asta e bine. Este în perfectă stare, a primit nota maximă, 10 cu felicitări. Am asistat la naștere și am fost alături de Raluca. Asta am făcut și la Maria. Se pare că Raluca are nevoie de mine în momentele astea. E altceva când sunt eu lângă ea. O țin de vorbă și e totul ok.”, a declarat Pepe, extrem de emoționat.
Raluca a adus pe lume cea de-a doua minune a familiei Pascu, un copil superb care le-a înseninat viața. Frumoasa mămică și-a strâns fetița în brațe, iar SPYNEWS.ro a prezentat în exclusivitate una dintre cele mai emoționante fotografii. Deși a trecut printr-o operație de cezariană, soția artistului arată minunat. Fericită, Raluca a petrecut câteva momente alături de micuță, sub privirea protectoare a proaspătului tătic.

Prietenii celor doi au venit să o cunoască pe micuța Rosa

Oana Roman, Ștefan Stan, părinții, frații și socrii lui Pepe au fost alături de cei doi părinți. În jurul orei 15, Oana Roman, prezentatoarea emisiunii „Star Salvator” a ținut să îi ureze toate cele bune micuței Rosa.”Încercam să fac o similitudine între momentele prin care am trecut eu și cele prin care trece Raluca. Sunt nerăbdătoare să o văd pe Rosa,să-i urăm toate cele bune și toate ursitoarel cele bune să fie alături de ea. Eu de astăzi mai am o nepoțică. De abia aștept să vedem cum vor crește împreună Maria, Rosa și Isabela, pentru că nu e diferență mare între ele și vor fi ca trei surori”, a declarat fiica fostului premier al României, Petre Roman.Emoțiile au mai trecut, iar Pepe a rămas alături de soția lui pe durata nopții, urmând ca de sărbătorile pascale să petreacă în familie, de data aceasta în patru.

Sursa: spynews.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: