Home » Monden » ADEVĂRUL despre Adrian MUTU și Sandra! Vezi ce fac cei doi îndrăgostiți acum, într-o adevărată lună de miere

ADEVĂRUL despre Adrian MUTU și Sandra! Vezi ce fac cei doi îndrăgostiți acum, într-o adevărată lună de miere

Implicat de presă într-un nou scandal, de această dată un episod violent desfășurat în compania fostului fotbalist Sabin Ilie, reporterii Spynews.ro au aflat adevărul despre Adrian Mutu. Mai exact, acesta este plecat de câteva zile din țară, în compania iubitei sale, timișoreanca Sandra.
Adrian Mutu și Sandra au plecat, la sfârșitul săptămânii trecute din România. Destinația aleasă de cei doi a fost Turcia, amorezi mergând într-una dintre stațiuniule de lux de pe malul Mării Mediterane. Acolo, ca într-o veritabilă lună de miere, cei doi par să se bucure din plin de primăvară și de un program cu totul și cu totul special. Mai exact, Adrian Mutu și Sandra, tânăra de 21 de ani care i-a ”furat” inima, au decis ca, înainte de Paște, să urmeze o cură detox și să se purifice cu un regim alimentar strict. Culmea, Mutu a acceptat să facă acest gest la insistențele Sandrei, ea fiind o împătimită a regimurilor alimentare sănătoase.Cei doi îndrăgostiți par să fie, în această perioadă, mai apropiați ca niciodată, acest lucru fiind dovedit și de faptul că fotbalistul și noua lui iubită petrec mai tot timpul împreună.

Acum aproape două luni, Spynews.ro a descoperit cine este, cu adevărat, femeia care i-a luat locul lui Consuleo în inima ”Briliantului”, paparazzii Spynews.ro surprinzându-i pe cei doi împreună, cjhiar în momentul în care ieșeau dintr-un restaurant, iar Sandra s-a prezentat, sec și la obiect: ”Sunt iubita lui”.

Sursa: spynews.ro

Implicat de presă într-un nou scandal, de această dată un episod violent desfășurat în compania fostului fotbalist Sabin Ilie, reporterii Spynews.ro au aflat adevărul despre Adrian Mutu. Mai exact, acesta este plecat de câteva zile din țară, în compania iubitei sale, timișoreanca Sandra. Adrian Mutu și Sandra au plecat, la sfârșitul săptămânii trecute din România. Destinația aleasă de cei doi a fost Turcia, amorezi mergând într-una dintre stațiuniule de lux de pe malul Mării Mediterane. Acolo, ca într-o veritabilă lună de miere, cei doi par să se bucure din plin de primăvară și de un program cu totul și cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: