Home » Social » Credeai ca doar in filme poti folosi o masa de calcat astfel? (P)

Credeai ca doar in filme poti folosi o masa de calcat astfel? (P)

De curand m-am mutat singur. Am terminat facultatea de ceva vreme, mi-am luat putin timp liber pentru a calatori si dupa care m-am angajat, mi-am strans niste bani si m-am mutat in apartamentul pe care am pus ochii de ceva vreme. Doar ca m-am mutat singur si, burlac fiind, mi-am cam permis sa traiesc mai lejer, din lipsa unui cuvant mai bun. Mi-am cumparat mai multe obiecte de uz casnic, un cuptor cu microunde, un uscator si o masa de calcat pe care am gasit-o la reducere. La ce am ajuns sa le folosesc mi-e si rusine sa spun.

Dupa cum spuneam, mi-am cumparat mai multe obiecte de uz casnic. Cea mai de folos a fost masa de calcat, in prima faza pentru calcat rufe. Nu am fost niciodata interesat de a-mi calca rufele; le impaturam doar foarte bine si nu mai era nevoie sa le calc. Dar avand in vedere ca acum stateam singur, trebuia sa fac si acest lucru. Daca trebuia sa merg la o petrecere formala nu puteam sa ma bazez doar pe faptul ca hainele mele erau impaturate foarte ordonat. Mi-am comandat, deci, de pe internet o masa de calcat. Dupa cum ziceam, gasisem una foarte buna, si la reducere pe deasupra, pe Fraromshop.ro.

O buna bucata de timp am folosit-o doar cand aveam nevoie sa imi calc rufele dar, incet-incet, am ajuns sa o folosesc pentru a-mi depozita hainele pe ea si de aici a inceput totul. Si nu spun ca acesta ar fi un lucru rau! Am realizat cat de utila poate fi o masa de calcat.

Intr-o seara m-am gandit sa dau o petrecere acasa. Mi-am invitat mai multi prieteni, pe fratele meu, am cumparat niste aperitive si niste bauturi si am inceput sa ne distram. Cum se intampla de obicei, prietenii mei au invitat si alti prieteni si in cele din urma am umplut apartamentul si am realizat ca nu mai avem destule locuri. Ma cunosteam bine cu tipul care avea un pub la coltul blocului si l-am chemat si pe el la petrecere si l-am rugat sa imi imprumute cateva scaune de bar. L-am ajutat sa le aduca in apartament si le-am pus, ai ghicit, in jurul mesei de calcat. Ma asteptam aceasta sa clacheze la un moment dat dar a rezistat eroic! Nu credeam ca o simpla masa de calcat sa fie atat de rezistenta. Dupa petrecere am putut sa o folosesc linistit si pentru ce era de fapt destinata. Tot ce pot sa zic e ca daca doresti si tu o masa de calcat „puternica”, o poti cumpara de la Fraromshop.ro, reducerea e inca valabila.

De curand m-am mutat singur. Am terminat facultatea de ceva vreme, mi-am luat putin timp liber pentru a calatori si dupa care m-am angajat, mi-am strans niste bani si m-am mutat in apartamentul pe care am pus ochii de ceva vreme. Doar ca m-am mutat singur si, burlac fiind, mi-am cam permis sa traiesc mai lejer, din lipsa unui cuvant mai bun. Mi-am cumparat mai multe obiecte de uz casnic, un cuptor cu microunde, un uscator si o masa de calcat pe care am gasit-o la reducere. La ce am ajuns sa le folosesc mi-e si rusine sa spun. Dupa…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: