Home » Monden » Mihaela Rădulescu e talentată rău la gafe! Și-a pus România în cap în doar o lună

Mihaela Rădulescu e talentată rău la gafe! Și-a pus România în cap în doar o lună

De o lună, de când ocupă scaunul de jurat la “Românii au talent”, Mihaela Rădulescu (45 de ani) a reușit, maimuțărindu-se, să explodeze audiențele postului. Ediția de vineri a fost urmărită de 4,2 milioane de telespectatori.

Diva de la Monaco a făcut gafă după gafă, ca să-și justifice pe deplin salariul uriaș. A sărutat un concurent pe gură, altuia i-a pipăit fundul, apoi s-a tăvălit ca o mâță în călduri prin făină. Însă, lată a făcut-o după ce a  jignit două gimnaste, pe motiv că-s prea dolofane. Ca și cum criticile nu au fost îndeajuns, ea s-a luat duminică și de comunitatea gay: “Sunteți oameni anormali, oricât vă deranjează. Drepturile minorităților ne-au închis gurile și ne-au șubrezit dreptul la normalitate”, i-a apostrofat Răduleasca. Comentariile ei n-au fost pe placul Asociației ACCEPT: ”Mihaela a atacat într-un mod tendențios comunitatea. Dumneaei definește persoanele homosexuale ca «anormale», o amenințare la adresa copiilor și a familiei și îi echivalează cu teroriști”. Comunitatea gay se gândește chiar să facă o sesizare la CNCD (autoritatea de stat care își desfășoară activitatea în domeniul discriminării).
A sărutat un tânăr pe gură
Florentin (24 de ani) a venit la preselecțiile din Iași cu un dans special la “Românii au talent”. Drept recompensă, Mihaela i-a pus o ștampilă, nu înainte de a-l întreba dacă –i burlac.

Le-a cerut unor gimnaste să slăbească

Vedeta tv le-a atras atenția unor concurente că au cam multe kg pentru a face performanță în sport. “Dacă data viitoare vă pun pe cântar și nu aveți cu cinci kg mai puțin, nu mai treceți de mine”, le-a avertizat Mihaela.

A lins degetele cu făină ale unei dansatoare

Impresionată de reprezentația blondei Yeva, care a dansat prin făină, Mihaela a urcat pe scenă, i-a lins blondei degetul, după care s-a tăvălit și ea pe scenă, murdărindu-și rochia roșie.

Și-a băgat o carte de joc între sâni

Răzvan a rugat-o pe diva de la Monaco să aleagă o carte de joc dintr-un pachet și să o pună la piept. Dar, Mihaela și-a băgat cartea la decolteu, apoi i-a pus acestuia mâna pe fund.

Le-a făcut golănci pe surorile din Chișinău

Două surori din Chișinău, Elena și Olesea Croitor, au scos din sărite juriul, iar Mihaela le-a taxat: “Nesimțirea nu e un talent. Stați cu mâinile în buzunar și vorbiți cu noi ca două golănci de pe stradă”.

A mințit că-i campioană la măciuci

Doina Stăiculescu, singura medaliată olimpică din istoria gimnasticii ritmice românești, a pus-o la punct pe diva de la Monaco: “Când a făcut Mihaela Rădulescu gimnastică ritmică de performanță… Măi să fie…..13 ani de performanță , cea mai bună la măciuci?”.

De o lună, de când ocupă scaunul de jurat la “Românii au talent”, Mihaela Rădulescu (45 de ani) a reușit, maimuțărindu-se, să explodeze audiențele postului. Ediția de vineri a fost urmărită de 4,2 milioane de telespectatori. Diva de la Monaco a făcut gafă după gafă, ca să-și justifice pe deplin salariul uriaș. A sărutat un concurent pe gură, altuia i-a pipăit fundul, apoi s-a tăvălit ca o mâță în călduri prin făină. Însă, lată a făcut-o după ce a  jignit două gimnaste, pe motiv că-s prea dolofane. Ca și cum criticile nu au fost îndeajuns, ea s-a luat duminică și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: