Home » Justitie » Un tâlhar s-a luat la trântă cu polițiștii

Un tâlhar s-a luat la trântă cu polițiștii

de Răzvan CĂLIN

După ce a tâlhărit doi tineri, bârlădeanul Aurel Drosu a sărit la bătaie la polițiștii care încercau să-l încătușeze. Pe unul dintre ei l-a lovit cu capul în figură.

Sâmbătă, un individ din Bârlad a fost protagonistul unui scandal de proporții. Este vorba despre Aurel Drosu, în vârstă de 24 de ani. El ieșise vreo lună de de după gratii, unde stătuse vreo câțiva ani tot pentru „bună purtare”. Individul a intrat din nou atenția oamenilor legii după ce la Poliția Bârlad doi tineri din localitate, ambii în vârstă de 18 ani, au reclamat că au fost jefuiți pe o stradă din centrul orașului.

„Tinerii ne-au sesizat că în jurul orei 19, în timp ce se deplasau pe strada Ion Luca Caragiale, au fost acostați de un bărbat pe care nu-l cunoșteau. Acesta i-a amenințat cu acte de violență și i-a deposedat de cele două telefoane mobile pe care le aveau asupra lor. Imediat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au intrat pe fir și au declanșat cercetări”, ne-a declarat agentul principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

În scurt timp, polițiștii bârlădeni au realizat cine este suspectul principal și, la doar câteva ore de la comiterea tâlhăriei, au reușit să-l depisteze pe Drosu în timp ce se afla în zona Stației CFR Bârlad. În momentul în care cei doi polițiști au încercat să-l conducă la sediul unității din Bârlad, Drosu a devenit extrem de violent, drept pentru care oamenii legii au luat decizia de a-l încătușa. Numai că imobilizarea individului avea să se dovedească mai anevoioasă decât s-ar fi așteptat polițiștii. Chiar în timp ce încercau să-i pun cătușele, Drosu l-a lovit cu capul în zona feței pe unul dintre polițiști și a rupt și oglinda retrovizoare a mașinii de serviciu  cu care veniseră oamenii legii. În cele din urmă, polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe individ, care, într-o primă fază, a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie, ultraj și distrugere. Ulterior, Judecătoria Bârlad a decis ca Drosu să fie arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Prejudiciul cauzat de acesta se ridică la aproximativ 1.700 de lei.

de Răzvan CĂLIN După ce a tâlhărit doi tineri, bârlădeanul Aurel Drosu a sărit la bătaie la polițiștii care încercau să-l încătușeze. Pe unul dintre ei l-a lovit cu capul în figură. Sâmbătă, un individ din Bârlad a fost protagonistul unui scandal de proporții. Este vorba despre Aurel Drosu, în vârstă de 24 de ani. El ieșise vreo lună de de după gratii, unde stătuse vreo câțiva ani tot pentru „bună purtare”. Individul a intrat din nou atenția oamenilor legii după ce la Poliția Bârlad doi tineri din localitate, ambii în vârstă de 18 ani, au reclamat că au fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin