Home / Justitie / Bârlădean omorât în Italia

Bârlădean omorât în Italia

de Alex SAVA

Duminică noaptea, un bârlădean a murit în urma unei încăierări într-un bar din Pavoda, Italia. Călăi i-au fost doi moldoveni, care l-au aruncat de la etaj, pe casa scărilor.

Florin Ciubotaru, în vârstă de 39 de ani, originar din comuna Pogana, lucra în Italia de ani buni. El și-a făcut un rost acolo și urma să se căsătorească cu patroana localului în care și-a găsit sfărșitul. Duminică noaptea, a vrut să scoată din locație un scandalagiu în stare de ebritate. Între cei doi a avut loc o altercație, iar în ajutorul celui care urma să fie evacuat a mai sărit un amic. Florin a fost aruncat de la etaj, pe casa scărilor, iar o lovitură la cap i-a fost fatală.

Incidentul a avut loc în localul Luna Rossa, frecventat în mare parte de români. De altfel, duminica trecută, în barul respectiv a fost organizată o petrecere cu specific românesc, cu ocazia Floriilor.

Potrivit cotidianului Il Mattino de Padova, cel care l-a omorât pe Florin Ciubotaru încă nu a fost reținut, însă ancheatorii sunt pe urmele sale.

de Alex SAVA Duminică noaptea, un bârlădean a murit în urma unei încăierări într-un bar din Pavoda, Italia. Călăi i-au fost doi moldoveni, care l-au aruncat de la etaj, pe casa scărilor. Florin Ciubotaru, în vârstă de 39 de ani, originar din comuna Pogana, lucra în Italia de ani buni. El și-a făcut un rost acolo și urma să se căsătorească cu patroana localului în care și-a găsit sfărșitul. Duminică noaptea, a vrut să scoată din locație un scandalagiu în stare de ebritate. Între cei doi a avut loc o altercație, iar în ajutorul celui care urma să fie evacuat…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. …….in PADOVA…..

x

Check Also

Complex de solarii dintr-o suburbie a Vasluiului, salvat în ultima clipă de la a fi mistuit de flăcări

Un complex de solarii, ce se întinde pe o ...

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: