Home » Justitie » Bârlădean omorât în Italia

Bârlădean omorât în Italia

de Alex SAVA

Duminică noaptea, un bârlădean a murit în urma unei încăierări într-un bar din Pavoda, Italia. Călăi i-au fost doi moldoveni, care l-au aruncat de la etaj, pe casa scărilor.

Florin Ciubotaru, în vârstă de 39 de ani, originar din comuna Pogana, lucra în Italia de ani buni. El și-a făcut un rost acolo și urma să se căsătorească cu patroana localului în care și-a găsit sfărșitul. Duminică noaptea, a vrut să scoată din locație un scandalagiu în stare de ebritate. Între cei doi a avut loc o altercație, iar în ajutorul celui care urma să fie evacuat a mai sărit un amic. Florin a fost aruncat de la etaj, pe casa scărilor, iar o lovitură la cap i-a fost fatală.

Incidentul a avut loc în localul Luna Rossa, frecventat în mare parte de români. De altfel, duminica trecută, în barul respectiv a fost organizată o petrecere cu specific românesc, cu ocazia Floriilor.

Potrivit cotidianului Il Mattino de Padova, cel care l-a omorât pe Florin Ciubotaru încă nu a fost reținut, însă ancheatorii sunt pe urmele sale.

de Alex SAVA Duminică noaptea, un bârlădean a murit în urma unei încăierări într-un bar din Pavoda, Italia. Călăi i-au fost doi moldoveni, care l-au aruncat de la etaj, pe casa scărilor. Florin Ciubotaru, în vârstă de 39 de ani, originar din comuna Pogana, lucra în Italia de ani buni. El și-a făcut un rost acolo și urma să se căsătorească cu patroana localului în care și-a găsit sfărșitul. Duminică noaptea, a vrut să scoată din locație un scandalagiu în stare de ebritate. Între cei doi a avut loc o altercație, iar în ajutorul celui care urma să fie evacuat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. …….in PADOVA…..

%d blogeri au apreciat: