Home » Social » Manuale clasa pregatitoare – noua generatie este aici (P)

Manuale clasa pregatitoare – noua generatie este aici (P)

Clasa pregatitoare a fost privita cu scepticism de catre parinti si, in general, de catre toata societatea. Adevarul despre necesitatea acestei clase este undeva la mijloc dar cert este ca aceasta a venit cu o noua abordare de educatie, cu noi manuale, iar orice noutate este bine venita in aceasta perioada.

Singura problema a fost cu manualele dar poti lua manuale pentru clasa pregatitoare din diverse locuri. Trebuie doar sa stii ce manual este folosit in clasa in care este inscris copilul tau, ce editura e, si ii poti cumpara manualele pentru clasa pregatitoare chiar tu.

Daca faci parte din tabara care spune ca aceasta clasa nu este tocmai necesara pentru copii, atunci va trebui sa rasfoiesti aceste manuale. Un manual de clasa pregatitoare contine foarte multe informatii utile pentru copii. Exista manuale care au de a face chiar si cu dezvoltarea personala iar inainte sa consideri acest subiect prea greu, trebuie sa stii ca acestea trateaza subiectul din punctul de vedere al unui prescolar, iar copiii sunt practic invatati cum sa se dezvolte pe plan social cu ajutorul jocurilor.

Pe langa manualele pentru clasa pregatitoare care sunt folosite astazi vei gasi si caiete de lucru. Acestea sunt redactate in asa fel incat sa ii atraga atentia prescolarului si sa determine la ce materii ar putea excela. Exercitiile care se regasesc in aceste caiete sunt de matematica, limba romana, stiinte, scriere dar si arta. De fapt, se gasesc chiar si caiete care sunt destinate dezvoltarii simtului artistic al elevilor prin arte vizuale si lucru practic.

Manualele pentru clasa pregatitoare sunt foarte diverse si toate au fost gandite sa contina cat mai multe exercitii practice. Aceasta este marea diferenta dintre manualele de tip vechi si manualele pentru clasa pregatitoare: cele din urma se axeaza pe exercitii practice, interactionari intre elevi si jocuri care sa le dezvolte capacitatile de a lucra in echipa.

Clasa pregatitoare a fost privita cu scepticism de catre parinti si, in general, de catre toata societatea. Adevarul despre necesitatea acestei clase este undeva la mijloc dar cert este ca aceasta a venit cu o noua abordare de educatie, cu noi manuale, iar orice noutate este bine venita in aceasta perioada. Singura problema a fost cu manualele dar poti lua manuale pentru clasa pregatitoare din diverse locuri. Trebuie doar sa stii ce manual este folosit in clasa in care este inscris copilul tau, ce editura e, si ii poti cumpara manualele pentru clasa pregatitoare chiar tu. Daca faci parte din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: