Home » Monden » Viața lui Dorian Popa a fost dată complet peste cap de traiul din junglă

Viața lui Dorian Popa a fost dată complet peste cap de traiul din junglă

După ce a trăit și… înghițit în jungla africană, în calitate de concurent al show-ului “Sunt celebru, scoa- te-mă de aici!”, Dorian Popa prețuiește mult mai mult ce are. Pe Claudia o adoră, mâncarea a devenit viața lui și prietenii îi sunt ca frații. Iar asta nu e tot…

Libertatea: Cum a reacționat Claudia când ai venit acasă?

Dorian Popa: În primă instanță, în momentul în care ne-am reîntâlnit în aeroport, iubita mea, Claudia, a rămas șocată de cât de mult am slăbit, după care m-a luat în brațe și m-a sărutat.

Cât ați stat închiși în casă sau cum ați recuperat timpul petrecut departe unul de altul?

Pentru că ambele afaceri pe care le-am deschis le manageriem amândoi, nu am avut foarte mult timp de stat în casă, închiși, încât de a doua zi am plecat la muncă, lucru care ne ține relația foarte strânsă și care ne face să ne simțim foarte împliniți… Vă pot spune că, de când m-am întors, nu am stat mai mult de 12 ore departe unul de celălalt, ore în care eu am filmat un proiect.

Ce a schimbat această despărțire în relația voastră?

Din punctul meu de vedere, încât asta vă pot relata, pot spune că sunt mult mai apropiat de ea și că o apreciez mult mai mult, timpul petrecut acolo sugerându-mi, subtil, că fără ea e nasol rău.

A luat deja 8 din cele 11 kg pierdute 

Dacă iubita ta ar vrea să plece în junglă, în concursul de la PRO, ai lăsa-o?

Nu numai că aș lăsa-o, ba chiar aș încuraja-o, deoarece părerea mea este că această experiență e unică în viață și, dacă ești pregătit psihic și fizic, te poate schimba foarte mult în bine. Sfaturile pe care i le-aș da ar fi legate de gestionarea mâncării și de metodele de concentrare pe care eu le foloseam înainte de plecarea la probe.

Cât ai slăbit?

Sunt mândru să spun că am slăbit 11 kilograme, din care am recuperat deja vreo 8.

Ce faci să recuperezi masa pierdută în perioada fără sală?

Mănânc și plâng, mănânc.. :))

Ce a fost cu reacția aceea în junglă, când ai primit mesajul video de la Claudia?

Noi, cei din junglă, așteptam de acasă un zâmbet, un mesaj plin de bucurie, care să ne încarce și pe noi, însă cei de acasă erau foarte stresați de ideea că mesajele lor video vor apărea la televizor, motiv pentru care au făcut niște mesaje video crispate, lucru pe care noi l-am simțit imediat și interpretat greșit, din cauza contextului, care ne transformase în niște mici paranoici. E mult spus că am discutat, mai bine zis am râs bine, când m-am întors și i-am explicat în ce stări psihice și fizice am ajuns acolo.

Chiar ai fost convins că nu e în regulă ceva cu ea, cu sentimentele ei pentru tine?

Nicidecum nu am tras concluzia că s-a întâmplat ceva grav, însă ceva m-a neliniștit și a trebuit să îmi expun punctul de vedere.

Pregătește o vacanță cu iubita în Africa 

Cu cine din junglă te-ai întâlnit și în România?

Ne-am întâlnit cu toții, la grătar la Jugaru, și ne vom mai întâlni, încât, în ciuda aparențelor create, noi am rămas prieteni… Cu bune, cu rele, toți suntem oameni și am apucat să creăm relații sociale foarte puternice, datorită greutăților prin care am trecut, care ne-au apropiat rapid.

Ce ai învățat despre tine după experiența junglei?

Fii mai calm, gândește de opt ori, nu de două, înainte să vorbești, să acționezi.

O vacanță în Africa te tentează?

Daaa, clar o voi lua pe Claudia și vom pleca exact în Mpumalanga, Africa de Sud, încât vreau să retrăiesc niște sentimente care pentru mine au rămas de neînlocuit.

Ce nu ai mai mânca niciodată?

Mă subestimați.. :))

Cum stai cu stomacul, cu ulcerul?

Slavă Domnului, am un stomac tanc, care m-a ținut foarte bine de când m-am întors, deși am mâncat cât nu vă puteți imagina.

Cu ce ai compara gustul ciudățeniilor mâncate și băute în junglă?

Ceva atât de scârbos, încât, odată întors acasă, nimic nu mi se mai pare scârbos!
Sursa: libertatea.ro

După ce a trăit și... înghițit în jungla africană, în calitate de concurent al show-ului “Sunt celebru, scoa- te-mă de aici!”, Dorian Popa prețuiește mult mai mult ce are. Pe Claudia o adoră, mâncarea a devenit viața lui și prietenii îi sunt ca frații. Iar asta nu e tot... Libertatea: Cum a reacționat Claudia când ai venit acasă? Dorian Popa: În primă instanță, în momentul în care ne-am reîntâlnit în aeroport, iubita mea, Claudia, a rămas șocată de cât de mult am slăbit, după care m-a luat în brațe și m-a sărutat. Cât ați stat închiși în casă sau cum…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: