Home » Justitie » Hoti prinși în flagrant!
Mihaela Ștraub

Hoti prinși în flagrant!

Un individ a fost surprins la scurt timp după ce a furat o icoană din biserică, iar altul în timp ce ”devaliza” o mașină.

Marți seara, doi hoți din Bârlad au avut ghinionul să încapă pe mâna oamenilor legii chiar în timp ce prestau ”în exercițiul funcțiunii”. Primul ghinionist este Viorel Panainte, în vârstă de 48 ani, care în jurul orei 18.45 a intrat în Biserica ”Sf. Spiridon”, situată pe strada Vasile Pârvan, unde, chipurile, intenționa să asiste la slujba religioasă. Numai că, în realitate, gândurile sale nu prea aveau mai nimic pios în ele, așa cum s-a dovedit ulterior. La un moment dat, individul a sustras pur și simplu una dintre icoanele din biserică și a încercat să se facă nevăzut. Din nefericire pentru el, a fost observat la timp de unul dintre enoriași care a și sunat imediat la 112. În foarte scurt timp la fața locului și-a făcut apariția o patrulă formată dintr-un polițist și un jandarm care l-au depistat pe autorul furtului la puțin timp după ce a părăsit incinta bisericii. Oamenii legii au găsit asupra sa icoana (care a fost evaluată la 100 de lei) și au returnat-o bisericii.

”Cel de al doilea caz s-a petrecut câteva ore mai târziu, pe strada Dimitrie Cantemir (situată în cartierul Podeni, n.r.). O patrulă formată dintr-un polițist și un jandarm se deplasau prin zonă când, la un moment dat, au sesizat că un individ sustrăgea mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat. Suspectul a fost imediat reținut și condus la sediul Poliției Bârlad pentru continuarea cercetărilor”, ne-a declarat comisarul Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Valoarea prejudiciului se ridică la 60 de lei. În ambele cazuri s-au întocmit dosare de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Un individ a fost surprins la scurt timp după ce a furat o icoană din biserică, iar altul în timp ce ”devaliza” o mașină. Marți seara, doi hoți din Bârlad au avut ghinionul să încapă pe mâna oamenilor legii chiar în timp ce prestau ”în exercițiul funcțiunii”. Primul ghinionist este Viorel Panainte, în vârstă de 48 ani, care în jurul orei 18.45 a intrat în Biserica ”Sf. Spiridon”, situată pe strada Vasile Pârvan, unde, chipurile, intenționa să asiste la slujba religioasă. Numai că, în realitate, gândurile sale nu prea aveau mai nimic pios în ele, așa cum s-a dovedit ulterior.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: