Home » Social » Pachete cu alimente pentru nevăzători

Pachete cu alimente pentru nevăzători

de Mihaela NICULESCU

În preajma Paștelui, conform tradiției, Primăria Bârlad, prin Direcția de Asistență Socială (DAS), acordă ajutoare alimentare constând în pachete cu alimente.

Ieri dimineață, primarul Marin Bunea împreună cu consilierul local Dorin Apostol au oferit 40 de pachete membrilor Asociației Naționale a Nevăzătorilor (ANV) Vaslui – Grupa Bârlad. Dacă în urmă cu câțiva ani, când a devenit tradiție împărțirea de pachete cu ocazia sărbătorilor, Asociației Nevăzătorilor îi erau alocate 15 pachete, de 3-4 ani, numărul lor a crescut la 40.

„Mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru atenția pe care ne-o acordă. Pentru majoritatea nevăzătorilor, un astfel de pachet este de mare folos.”, a declarat Mihăiță Olaru, președintele ANV Vaslui.

În Grupa Bârlad sunt 330 de nevăzători din oraș și comunele arondate, 151 fiind bârlădeni. Prioritate la primirea pachetelor cu alimente au cei șapte delegați reprezentanți în Adunarea Generală a ANV Vaslui, participanții la concursuri și prin rotație, nevăzătorii cu venituri mici. Pachetele primite ieri de nevăzători conțineau 1 kg de zahăr, 1 kg de făină, 1 kg de orez, o conservă de carne, un cozonac și 1 litru de ulei.

de Mihaela NICULESCU În preajma Paștelui, conform tradiției, Primăria Bârlad, prin Direcția de Asistență Socială (DAS), acordă ajutoare alimentare constând în pachete cu alimente. Ieri dimineață, primarul Marin Bunea împreună cu consilierul local Dorin Apostol au oferit 40 de pachete membrilor Asociației Naționale a Nevăzătorilor (ANV) Vaslui – Grupa Bârlad. Dacă în urmă cu câțiva ani, când a devenit tradiție împărțirea de pachete cu ocazia sărbătorilor, Asociației Nevăzătorilor îi erau alocate 15 pachete, de 3-4 ani, numărul lor a crescut la 40. „Mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru atenția pe care ne-o acordă. Pentru majoritatea nevăzătorilor, un astfel de pachet…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile