Home » Social » Cort garaj auto (P)

Cort garaj auto (P)

Pentru protejarea masinii tale ideal este sa folosesti un garaj. Eviti astfel nu doar praf, ploaie, grindina, soare etc. care impreuna in timp pot dauna aspectului exterior al masinii, dar si probleme mai grave, mici accidente ce se pot intampla in parcari, o zgarietura este de ajuns ca sa iti strice intregul aspect al masinii, iar repararea lor stim cu totii ca nu este usoara. Caroseria este rezistenta, dar nu indestructibila, parcarea intr-un loc deschis inseamna sa iti asumi un risc de fiecare data. In lipsa unui garaj, copertinele si corturile auto sunt o solutie buna, mai ieftina, care ofera o protectie suficienta.

Nimic nu poate inlocui un garaj, insa un cort garaj auto este o solutie foarte buna. Poti sa ai un cort de garaj auto la comanda, dupa cerintele tale. O firma specializata in acest domeniu este Damini, deoarece fiecare masina este diferita, spatiul cerut de cortul auto difera, iar crearea sa custom este varianta cea mai buna.

Cortul auto trebuie realizat in asa fel incat sa ramana destul spatiu pentru parcarea masinii. Astfel, orice cort de tip garaj auto se realizeaza dupa masurarea deschiderii portbagajului, a capotei, si a usilor. Aceasta varianta, cu costuri mai reduse, protejeaza masina de intemperii, o protejeaza de deteriorarea vopselei, de rugina cauzata de intemperii, de acte de vandalism si altele. La fel ca orice garaj auto, si un cort de acest tip poate fi folosit si in alte scopuri, ca si spatiu de lucru pentru vulcanizari, ca si atelier auto sau spatiu de depozitare, hala etc. Astfel, chiar daca nu ai un garaj unde sa iti tii masina, unde sa poti sa iti tii toate acele lucruri care se aduna cand ai o masina, unelte, piese, anvelope de schimb si altele, indiferent daca stai la casa sau la bloc, un cort sub forma de garaj auto este o solutie pentru protejarea masinii tale si nu numai.

Damini ofera solutii personalizate in materie de corturi auto sau copertine auto. Viziteaza site-ul Damini.ro pentru mai multe detalii.

Pentru protejarea masinii tale ideal este sa folosesti un garaj. Eviti astfel nu doar praf, ploaie, grindina, soare etc. care impreuna in timp pot dauna aspectului exterior al masinii, dar si probleme mai grave, mici accidente ce se pot intampla in parcari, o zgarietura este de ajuns ca sa iti strice intregul aspect al masinii, iar repararea lor stim cu totii ca nu este usoara. Caroseria este rezistenta, dar nu indestructibila, parcarea intr-un loc deschis inseamna sa iti asumi un risc de fiecare data. In lipsa unui garaj, copertinele si corturile auto sunt o solutie buna, mai ieftina, care ofera…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile