Home » Monden » Cum s-au ținut departe de ”păcatele trupești”, în Săptămâna Patimilor, Lavinia și Ștefan Bănică Jr.

Cum s-au ținut departe de ”păcatele trupești”, în Săptămâna Patimilor, Lavinia și Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au locuit separat în Săptămâna Patimilor, ținându-se astfel departe de păcatele trupești.

La începutul săptămânii, Bănică a plecat în turneu prin țară cu trupa de teatru. El a poposit în câteva orașe mari, Sibiul fiind unul dintre acestea. Cântăreața a rămas la București, unde s-a ocupat de un grup de copii de la grădiniță: “Am lucrat cu ei și i-am pregătit pentru serbarea din sâmbăta Paștelui”. Cei doi îndrăgostiți se vor reîntâlni abia mâine seară, când artistul va reveni acasă. “Săptămâna următoare vor veni și părinții mei la București”, ne-a dezvăluit Lavinia. Așadar, dacă nu-și face de drum, Bănică va fi gazdă pentru viitorii socri.
Sursa: libertatea.ro

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică au locuit separat în Săptămâna Patimilor, ținându-se astfel departe de păcatele trupești. La începutul săptămânii, Bănică a plecat în turneu prin țară cu trupa de teatru. El a poposit în câteva orașe mari, Sibiul fiind unul dintre acestea. Cântăreața a rămas la București, unde s-a ocupat de un grup de copii de la grădiniță: “Am lucrat cu ei și i-am pregătit pentru serbarea din sâmbăta Paștelui”. Cei doi îndrăgostiți se vor reîntâlni abia mâine seară, când artistul va reveni acasă. “Săptămâna următoare vor veni și părinții mei la București”, ne-a dezvăluit Lavinia. Așadar, dacă nu-și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: