Home » Monden » Marcel Lăzăreanu, omul de la care a pornit ancheta în «Dosarul transferurilor”, nu-l vede bine pe George Copos: «E în mare pericol!»

Marcel Lăzăreanu, omul de la care a pornit ancheta în «Dosarul transferurilor”, nu-l vede bine pe George Copos: «E în mare pericol!»

George Copos este din nou acasă, după ce, marți, a fost eliberat condiționat din închisoare, însă omul de afaceri n-a scăpat de problemele cu justiția. Astăzi are termen în dosarul “Loteria II”.

Pentru George Copos, zilele liniștite s-ar putea să fie puține din cauza acestui nou proces aflat pe rol. “Nu cunosc prea bine cazul «Loteria II», dar, din păcate, George Copos este în mare pericol! Orice condamnare în acest nou dosar, fie ea și cu suspendare, îl va retrimite la închisoare. Asta pentru că George Copos este recidivist și, în plus, a fost eliberat condiționat. Iar în ceea ce privește Loteria Română, lucrurile n-au mers grozav în ultimii ani. Problemele sunt grave acolo, pentru că Loteria a fost un fel de sac fără fund pentru unii”, a declarat, ieri, pentru Libertatea, avocatul Marcel Lăzăreanu. Fost fotbalist de performanță, Lăzăreanu este omul de la care a pornit ancheta în dosarul transferurilor de fotbaliști în străinătate.

Luptă formidabilă pentru adevăr

Concret, acesta a descoperit nereguli în contractul prin care jucătorul Cristian Dulca a fost transferat de la Rapidul patronat de George Copos la echipa Pohang Steelers (Coreea de Sud). Ulterior, acest caz a fost primul luat la verificat de ANAF și, mai apoi, de DNA. “În cazul Dulca, am dus o luptă formidabilă pentru ca adevărul să triumfe. Lucrurile erau foarte clare, dar am tras mult până am reușit să rezolv problema. Chiar m-au întrebat cei de la DNA de ce n-am făcut plângere penală în acest caz. Le-am spus că nu e treaba mea! Ca avocat, eu am reușit să recuperez banii. Iar lui George Copos îi urez sănătate și să nu mai aibă probleme cu legea. Nu mi-a plăcut să fac rău nimănui în viața mea!”, a conchis Marcel Lăzăreanu.

Sursa: libertatea.ro

George Copos este din nou acasă, după ce, marți, a fost eliberat condiționat din închisoare, însă omul de afaceri n-a scăpat de problemele cu justiția. Astăzi are termen în dosarul “Loteria II”. Pentru George Copos, zilele liniștite s-ar putea să fie puține din cauza acestui nou proces aflat pe rol. “Nu cunosc prea bine cazul «Loteria II», dar, din păcate, George Copos este în mare pericol! Orice condamnare în acest nou dosar, fie ea și cu suspendare, îl va retrimite la închisoare. Asta pentru că George Copos este recidivist și, în plus, a fost eliberat condiționat. Iar în ceea ce…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: