Home » Social » Premieră amânată pentru 18 aprilie

Premieră amânată pentru 18 aprilie

de Mihaela NICULESCU

Din motive obiective, premiera Teatrului „Victor Ion Popa”, programată pentru 14 aprilie, va fi prezentată publicului sâmbătă, 18 aprilie, ora 18.30. Bârlădenii își pot procura biletele de la agenția teatrală. Vor avea parte de un spectacol deosebit, cu titlul „Dureri fantomă”, de Vasili Sigarev, în regia lui Radu Ghilaș.

Înainte de premieră, pe 15 aprilie, ora 10.30, va fi organizată o conferință de presă, în care ziariștii se vor pute întâlni cu regizorul și actorii noului spectacol.

Din distribuție fac parte Oana Pavalache, George Sobolevschi, Sergiu Moraru, Sorin Ghiorghe și Bianca Postolache. Decorurile aparțin lui Sandu Maftei, coregrafia Lorettei Enache, iar costumele Biancăi Postolache.

de Mihaela NICULESCU Din motive obiective, premiera Teatrului „Victor Ion Popa”, programată pentru 14 aprilie, va fi prezentată publicului sâmbătă, 18 aprilie, ora 18.30. Bârlădenii își pot procura biletele de la agenția teatrală. Vor avea parte de un spectacol deosebit, cu titlul „Dureri fantomă”, de Vasili Sigarev, în regia lui Radu Ghilaș. Înainte de premieră, pe 15 aprilie, ora 10.30, va fi organizată o conferință de presă, în care ziariștii se vor pute întâlni cu regizorul și actorii noului spectacol. Din distribuție fac parte Oana Pavalache, George Sobolevschi, Sergiu Moraru, Sorin Ghiorghe și Bianca Postolache. Decorurile aparțin lui Sandu Maftei,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: