Home » Invatamant » Rezultat deosebit la Olimpiada Națională de Istorie

Rezultat deosebit la Olimpiada Națională de Istorie

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, s-au afișat rezultatele la Olimpiada Națională de Istorie desfășurată la Oradea și, conform primelor informații obținute, un elev vasluian a reușit să facă o surpriză frumoasă. Este vorba de Alexandru Cihodaru, elev la Liceul „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, îndrumat de prof. Cătălina Alexa care, a reușit performanța de a lua nota 9,45, fiind al patrulea pe listă.

Acestea nu sunt însă rezultatele finale, așa că, în urma contestațiilor, este posibil ca vasluianul nostru să se claseze chiar mai sus și să se întoarcă acasă cu o medalie cât mai strălucitoare. Nici ceilalți elevi participanți din județul nostru nu s-au lăsat mai prejos. Toți au reușit să se situeze în prima jumătate a clasamentului.

„Nu s-au afișat încă rezultatele finale, însă pot spune că, Alexandru Cihodaru de la LMK este, acum, al patrulea pe listă, cu nota 9,45. Rezultatele sunt foarte bune, toți elevii vasluieni reușind să se situeze în primii 20. Mulți au făcut însă și contestații și abia după vom ști rezultatele finale”, ne-a declarat Ionela Lepărdă, profesor de istorie îndrumător.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, s-au afișat rezultatele la Olimpiada Națională de Istorie desfășurată la Oradea și, conform primelor informații obținute, un elev vasluian a reușit să facă o surpriză frumoasă. Este vorba de Alexandru Cihodaru, elev la Liceul „Mihail Kogălniceanu” Vaslui, îndrumat de prof. Cătălina Alexa care, a reușit performanța de a lua nota 9,45, fiind al patrulea pe listă. Acestea nu sunt însă rezultatele finale, așa că, în urma contestațiilor, este posibil ca vasluianul nostru să se claseze chiar mai sus și să se întoarcă acasă cu o medalie cât mai strălucitoare. Nici ceilalți elevi participanți din județul nostru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: