Home » National » VREMEA DE PAȘTE: Prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică, în țară, la București și la munte

VREMEA DE PAȘTE: Prognoza meteo pentru sâmbătă și duminică, în țară, la București și la munte

Sâmbătă, vremea se va menține frumoasă, cu cerul mai mult senin și va continua să se încălzească, astfel că valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decât cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în Delta Dunării și 22 de grade în Dealurile de Vest și în sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor încadra între 1 și 11 grade, mai scăzute în zonele depresionare, până spre -5…-6 grade în cele ale Carpaților Orientali.

Vântul va sufla slab până la moderat. Spre sfârșitul intervalului, izolat, în nordul și centrul țării și posibil în Subcarpații Getici se va produce brumă.

BUCUREȘTI

Vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească, astfel că valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decât cele normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimă va fi de 4…6 grade, mai scăzută în zona preorășenească până în jurul valorii de 2 grade.

MUNTE

Vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească, astfel că valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decât cele normale pentru a doua decadă a lunii aprilie. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

DUMINICĂ

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această perioadă. Vor fi unele înnorări dar numai izolat va ploua slab, ziua în regiunile vestice și sud-vestice, iar noaptea, în cele nordice și centrale. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 10 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Izolat se va forma brumă, iar în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

MUNTE

Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească, devenind mai caldă pentru această perioadă. Ziua, cerul va fi variabil în Munții Banatului, iar noaptea mai ales în nordul Carpaților Orientali și numai izolat vor fi posibile ploi slabe, de scurtă durată. În rest cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat.

Sursa: mediafax.ro

Sâmbătă, vremea se va menține frumoasă, cu cerul mai mult senin și va continua să se încălzească, astfel că valorile termice diurne vor deveni mai ridicate decât cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 grade în Delta Dunării și 22 de grade în Dealurile de Vest și în sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor încadra între 1 și 11 grade, mai scăzute în zonele depresionare, până spre -5...-6 grade în cele ale Carpaților Orientali. Vântul va sufla slab până la moderat. Spre sfârșitul intervalului, izolat, în nordul și centrul țării și posibil în Subcarpații…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: