Home / Social / Cadouri de la pompieri pentru persoanele de la Centrul din Mălăiești

Cadouri de la pompieri pentru persoanele de la Centrul din Mălăiești

de Roxana NĂSTASĂ

Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalți și mai ales să dăruiască celor aflați în suferință clipe de bucurie.

Ca în fiecare an,  în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, cadrele  Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al județului Vaslui sunt alături de persoanele cu dizabilități aflate în Centrul de asistență, îngrijire socială și recuperare neuropsihică Mălăiești, din comuna Vutcani.

Vizita la centrul de la Mălăiești a devenit o tradiție pentru ISU Vaslui, pompierii fiind așteptați cu nerăbdare de cei de acolo în fiecare an, atât de Paște, cât și de Crăciun. Și de această dată, reprezentanții ISU Vaslui i-au vizitat pe cei 60 de beneficiari ai centrului, oferindu-le cadouri care le-au adus acestor oameni un strop de bucurie.

„Mulțumită contribuției benevole a personalului din cadrul inspectoratului s-a reușit strângerea unei sume de bani ce a făcut posibil ajutorul pompierilor. Reprezentanții inspectoratului au oferit cadourile tradiționale de Paște celor de la Mălăiești, având ca de fiecare dată mulțumirea că, pentru câteva clipe, au putut aduce un zâmbet pe față și bucurie în sufletul acestor oameni”, a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului este un moment în care oamenii doresc să fie alături unii de ceilalți și mai ales să dăruiască celor aflați în suferință clipe de bucurie. Ca în fiecare an,  în preajma Sfintelor Sărbători Pascale, cadrele  Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” al județului Vaslui sunt alături de persoanele cu dizabilități aflate în Centrul de asistență, îngrijire socială și recuperare neuropsihică Mălăiești, din comuna Vutcani. Vizita la centrul de la Mălăiești a devenit o tradiție pentru ISU Vaslui, pompierii fiind așteptați cu nerăbdare de cei de acolo în fiecare an, atât…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: