Home » Monden » Becali și Copos nu scapă! Mai au dosare penale

Becali și Copos nu scapă! Mai au dosare penale

Recent eliberați din închisoare, George Becali și Gheorghe Copos nu scapă de emoții. Fiecare mai are câte un dosar penal.

Eliberat condiționat din penitenciar, Gheorghe Copos mai are un dosar penal. El este judecat în “Loteria II”, pentru manipularea pieței de capital.

Dosarul se află pe rolul Tribunalului București, iar Copos riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor. În aceeași situație se află și Gigi Becali.

Cu toate că doar ce a fost eliberat din închisoare, Becali este cercetat de procurorii Parchetului General în dosarul Avicola.

De fapt, acesta este și dosarul din cauza căruia Gigi Becali nu a putut pleca din țară, înaintea primei condamnări, fiind reținut pe aeroport, deoarece era dat în consemn.

Sursa: libertatea.ro

Recent eliberați din închisoare, George Becali și Gheorghe Copos nu scapă de emoții. Fiecare mai are câte un dosar penal. Eliberat condiționat din penitenciar, Gheorghe Copos mai are un dosar penal. El este judecat în “Loteria II”, pentru manipularea pieței de capital. Dosarul se află pe rolul Tribunalului București, iar Copos riscă să ajungă din nou în spatele gratiilor. În aceeași situație se află și Gigi Becali. Cu toate că doar ce a fost eliberat din închisoare, Becali este cercetat de procurorii Parchetului General în dosarul Avicola. De fapt, acesta este și dosarul din cauza căruia Gigi Becali nu a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: