Home » Monden » BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoană! Vezi decizia instanței

BOMBĂ! Adriana Bahmuțeanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoană! Vezi decizia instanței

Tribunalul  București a audiat, la finalul săptămânii trecute,  mai multe persoane apropiate vedetei în procesul în care Adriana Bahmuțeanu cerea emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului ei.

Instanța a respins apelul formulat de Adriana Bahmuțeanu ca „nefondat”, decizia instanței urmând să fie înmânată persoanal vedetei și soțului ei, omul de afaceri Silviu Prigoană. În termeni juridici, „nefondat” însemană fără temei sau fundament, fără posibilitatea de a soluționa cauza pe baza unor dispoziții legale.
Vinerea trecută, în fața judecătorilor Tribunalului București au fost audiați: Camelia Enciu – cea mai bună prietenă a  vedetei, Ionel Emancipatu – șoferul soțului Adrianei, una dintre învățătoarele celor doi copii  ai vedetei TV și finul celor doi soți. Adriana a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului ei în condițiile în care -potrivit vedetei – Silviu Prigoană ar fi un pericol pentru cei doi copii pe caree îi are cu omul de afaceri.

„Acum, ori niciodată”

Spynews.ro a anunțat în exclusivitate faptul că prezentatoarea TV a plecat de acasă și că este dispusă să pună capăt căsniciei „Momentul plecării nu a fost premeditat pentru că altfel aș fi luat niște haine cu noi. Am plecat la patinoar cu copiii și cu șoferul soțului meu. În momentul în care am intrat în mall, copilul a vrut un covrig cu ciocolată și șoferul a mers să ascută patinele. Atunci mi-am spus: Acum, ori niciodată! Ne-am urcat într-un taxi și am spus că merg unde văd cu ochii”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la emisiunea „Necenzurat” de la Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu a depus la începutul lunii ianuarie trei cereri de chemare în judecată pe numele soțului ei: divorțul, o solicitare de emitere a unui ordin de protecție și o cerere prin care solicită custodia celor doi copii pe care îi are cu omul de afaceri.

Sursa: spynews.ro

Tribunalul  București a audiat, la finalul săptămânii trecute,  mai multe persoane apropiate vedetei în procesul în care Adriana Bahmuțeanu cerea emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului ei. Instanța a respins apelul formulat de Adriana Bahmuțeanu ca "nefondat", decizia instanței urmând să fie înmânată persoanal vedetei și soțului ei, omul de afaceri Silviu Prigoană. În termeni juridici, "nefondat" însemană fără temei sau fundament, fără posibilitatea de a soluționa cauza pe baza unor dispoziții legale. Vinerea trecută, în fața judecătorilor Tribunalului București au fost audiați: Camelia Enciu - cea mai bună prietenă a  vedetei, Ionel Emancipatu - șoferul soțului Adrianei, una…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: