Home » Social » De ce sa alegi solutia de automatizari porti (P)

De ce sa alegi solutia de automatizari porti (P)

O poarta securizata de poate scapa de foarte multa bataie de cap. Pe langa faptul ca poti sa dormi mai linistit stiind ca de poarta ta nu se va trece fara ca tu sa stii, automatizarea unei porti iti ofera si un anumit grad de confort. Cand te vei intoarce de la munca nu va mai trebui sa iesi din masina pentru a-ti deschide masina si nu va trebui sa rogi pe nimeni sa faca acest lucru pentru tine. Automatizari porti, un lucru accesibil pe care il poti avea si tu chiar azi.

Primul motiv pentru care merita sa investesti in automatizarea unei porti este confortul, dupa cum spuneam mai sus. Fa acest exercitiu de imaginatie: ajungi seara acasa, ai o raceala si afara e frig. Decat sa iesi in vant sa iti deschizi poarta pentru a intra cu masina in curte si sa risti sa ti se agraveze raceala, mai bine apesi un buton inainte de a intra pe drumul de acces al casei tale, poarta se deschide automat, tu intri cu masina, poarta se inchide automat si poti sa intri linistit in casa, la caldura.

Pe langa acest motiv „hedonistic” pentru automatizarea unei porti, mai e si aspectul sigurantei personale si a bunurilor tale. Portile automatizate vin cu anumite accesorii care ii vor descuraja pe posibilii infractori. Oricine se ocupa cu automatizari de porti iti va confirma acest lucru. Sistemele de automatizare ale portilor vin cu un semnal luminos care sa te atentioneze ca poarta a fost deschisa. Acest semnal luminos este destul de puternic si va atrage atentia multor persoane pe o raza destul de mare, in special daca este noapte. In plus, iti poti lega poarta automatizata la un sistem de alarma. In cazul in care aceasta nu este deschisa din telecomanda speciala, o alarma acustica va fi declansata.

Partea cea mai buna cand vine vorba de automatizari porti este faptul ca poti sa iti achizitionezi un kit de instalare chiar si online de la Ordis.

 

O poarta securizata de poate scapa de foarte multa bataie de cap. Pe langa faptul ca poti sa dormi mai linistit stiind ca de poarta ta nu se va trece fara ca tu sa stii, automatizarea unei porti iti ofera si un anumit grad de confort. Cand te vei intoarce de la munca nu va mai trebui sa iesi din masina pentru a-ti deschide masina si nu va trebui sa rogi pe nimeni sa faca acest lucru pentru tine. Automatizari porti, un lucru accesibil pe care il poti avea si tu chiar azi. Primul motiv pentru care merita sa investesti…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile