Home » Monden » Uite ce avere uluitoare ascunde afaceristul care ar putea deveni socrul Simonei Halep!

Uite ce avere uluitoare ascunde afaceristul care ar putea deveni socrul Simonei Halep!

Omul care i-a cărat valiza cu aproape două milioane de euro lui Becali, într-o tentativă de mită, și care se pregătește să intre familia Simonei Halep, ascunde o moșie colosală la marginea Capitalei.

Personaj discret, care tace și învârte pe degete afaceri de milioane, machedonul Teia Sponte a ajuns mâna dreaptă a lui Gigi Becali.

Numele lui a fost șifonat în scandalul “Valiza”, când patronul echipei din Ghencea l-a trimis cu o valiză plină cu 1,7 milioane de euro, la Cluj, să “răplătească” o echipă de jucători. Pentru acest serviciu, Sponte a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Casa, ferită de ochii lumii

Acum, afaceristul a ajuns în atenția publică după ce au apărut zvonuri că fiul lui, Costa, urmează să se însoare cu Simona Halep. Ce nu știu mulți despre el este că omul de bază al lui Gigi Becali deține, în Pipera, o moșie impresionantă, de aproximativ 20.000 de metri pătrați, pe care a amenajat-o după cum i-a poftit sufletul.

“Și-a construit teren de fotbal, unul de baschet, are pisicină și o fermă de animale domestice, dar și multe căprioare. A angajat doi oameni care să le îngrijească și să-i tundă gazonul la linie”, ne-a povestit un vecin.

Teia Sponte are la dispoziție inclusiv un lac. El a avut grijă însă să-și pună la adăpost moșia, care abia se poate vedea în spatele gardului de beton de peste 2 metri, “blindat” cu aparate de supraveghere video la tot pasul.

Fiul lui Sponte, reputație de crai

Dacă Simona Halep e fată cuminte, dedicată tenisului, și nu le are cu viața mondenă sau cu ieșitul în cluburile de fițe, despre Costa Sponte (foto), fiul lui Teia, s-a spus că ar fi avut parte de câteva relații pasagere cu dive cunoscute în peisajul monden de la noi, printre ele și Mădălina Pamfile, și Alexandra Tararache.

 Sursa: libertatea.ro
Omul care i-a cărat valiza cu aproape două milioane de euro lui Becali, într-o tentativă de mită, și care se pregătește să intre familia Simonei Halep, ascunde o moșie colosală la marginea Capitalei. Personaj discret, care tace și învârte pe degete afaceri de milioane, machedonul Teia Sponte a ajuns mâna dreaptă a lui Gigi Becali. Numele lui a fost șifonat în scandalul “Valiza”, când patronul echipei din Ghencea l-a trimis cu o valiză plină cu 1,7 milioane de euro, la Cluj, să “răplătească” o echipă de jucători. Pentru acest serviciu, Sponte a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Casa,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile