Home » National » VREMEA se răcește în toată țara: Prognoza meteo pentru marți și miercuri în țară și în București

VREMEA se răcește în toată țara: Prognoza meteo pentru marți și miercuri în țară și în București

Marți, vremea se va răci accentuat în toată țara, iar valorile termice vor deveni ușor mai coborâte decât mediile climatologice specifice datei în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 6 grade.

Cerul va fi temporar noros și va ploua în Muntenia, Dobrogea, pe arii restrânse în Moldova și cu totul izolat în restul teritoriului. La munte, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei. Spre dimineață în nordul, nord-estul, centrul țării, precum și în zona deluroasă din restul teritoriului vor fi condiții de brumă.

BUCUREȘTI

Vremea se va răci accentuat, iar valorile termice se vor situa ușor sub cele caracteristice datei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 2 grade. Cerul va avea înnorări și temporar, îndeosebi ziua, va ploua. Vântul va sufla moderat în prima parte a intervalului și în general slab noaptea.

MIERCURI

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nordice, nord-estice și la munte, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va prezenta intensificări locale în cursul zilei, apoi va diminua treptat în intensitate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 0 și 10 grade. Spre dimineață, izolat, vor fi condiții de ceață, iar în depresiuni și de brumă.

Sursa: mediafax.ro

Marți, vremea se va răci accentuat în toată țara, iar valorile termice vor deveni ușor mai coborâte decât mediile climatologice specifice datei în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 6 grade. Cerul va fi temporar noros și va ploua în Muntenia, Dobrogea, pe arii restrânse în Moldova și cu totul izolat în restul teritoriului. La munte, trecător, vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale în cursul zilei. Spre dimineață în nordul, nord-estul,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: