Home / Social / Arteziana din Bârlad a făcut spume de Înviere!

Arteziana din Bârlad a făcut spume de Înviere!

de Răzvan CĂLIN

Din nou indivizi cu un simț al umorului mai ciudat au turnat detergent în fântâna arteziană din fața Primăriei Bârlad.

arteziana_spume1-1Chiar în Sfânta Noapte a Învierii fântâna arteziană amplasată în fața Primăriei Bârlad a ieșit din nou în evidență, după ce în loc de apă a început să producă valuri de… spumă. Așa cum s-a mai întâmplat și în alte dăți, niște indivizi (sau poate doar unul singur) s-au gândit că ar fi amuzant dacă ar turna în apa artezienei niscaiva șampon sau detergent. Oricum, o substanță care a provocat spumă din belșug. Cel mai probabil, „operațiunea” a fost derulată chiar la miezul nopții, când toți oamenii asistau la slujba religioasă de Înviere și așteptau să ia lumină de la Biserica Domneasca. Profitând că privirile și atenția tuturor era îndreptată către biserică, indivizii au aruncat în apa fântânii substanța cu pricina, care a în scurt timp a provocat, spre amuzamentul unora, valuri de spumă.

Este pentru a treia oară când arteziana din Centrul Civic al Bârladului o „pățește” în felul acesta și, ca de fiecare dată, autorii (încă) nu au fost descoperiți.

de Răzvan CĂLIN Din nou indivizi cu un simț al umorului mai ciudat au turnat detergent în fântâna arteziană din fața Primăriei Bârlad. Chiar în Sfânta Noapte a Învierii fântâna arteziană amplasată în fața Primăriei Bârlad a ieșit din nou în evidență, după ce în loc de apă a început să producă valuri de... spumă. Așa cum s-a mai întâmplat și în alte dăți, niște indivizi (sau poate doar unul singur) s-au gândit că ar fi amuzant dacă ar turna în apa artezienei niscaiva șampon sau detergent. Oricum, o substanță care a provocat spumă din belșug. Cel mai probabil, „operațiunea”…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

O șoferiță a leșinat după ce un copil a intrat cu bicicleta în mașina sa pe o trecere de pietoni din Vaslui

Un copil de 7 ani ...

Tulburelul face victime: tânăr dus în stare gravă la spital după ce a căzut de pe bicicletă în Deleni

Un tânăr de 26 de ...

Ziua Armatei Române omagiată atât la Bârlad, cât și la Vaslui

Ziua Armatei României, sărbătorită anual ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: