Home » Social » Arteziana din Bârlad a făcut spume de Înviere!

Arteziana din Bârlad a făcut spume de Înviere!

de Răzvan CĂLIN

Din nou indivizi cu un simț al umorului mai ciudat au turnat detergent în fântâna arteziană din fața Primăriei Bârlad.

arteziana_spume1-1Chiar în Sfânta Noapte a Învierii fântâna arteziană amplasată în fața Primăriei Bârlad a ieșit din nou în evidență, după ce în loc de apă a început să producă valuri de… spumă. Așa cum s-a mai întâmplat și în alte dăți, niște indivizi (sau poate doar unul singur) s-au gândit că ar fi amuzant dacă ar turna în apa artezienei niscaiva șampon sau detergent. Oricum, o substanță care a provocat spumă din belșug. Cel mai probabil, „operațiunea” a fost derulată chiar la miezul nopții, când toți oamenii asistau la slujba religioasă de Înviere și așteptau să ia lumină de la Biserica Domneasca. Profitând că privirile și atenția tuturor era îndreptată către biserică, indivizii au aruncat în apa fântânii substanța cu pricina, care a în scurt timp a provocat, spre amuzamentul unora, valuri de spumă.

Este pentru a treia oară când arteziana din Centrul Civic al Bârladului o „pățește” în felul acesta și, ca de fiecare dată, autorii (încă) nu au fost descoperiți.

de Răzvan CĂLIN Din nou indivizi cu un simț al umorului mai ciudat au turnat detergent în fântâna arteziană din fața Primăriei Bârlad. Chiar în Sfânta Noapte a Învierii fântâna arteziană amplasată în fața Primăriei Bârlad a ieșit din nou în evidență, după ce în loc de apă a început să producă valuri de... spumă. Așa cum s-a mai întâmplat și în alte dăți, niște indivizi (sau poate doar unul singur) s-au gândit că ar fi amuzant dacă ar turna în apa artezienei niscaiva șampon sau detergent. Oricum, o substanță care a provocat spumă din belșug. Cel mai probabil, „operațiunea”…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin