Home » Monden » Chef FOA: «Sunt un rebel! Nu îmi place să fiu marionetă»

Chef FOA: «Sunt un rebel! Nu îmi place să fiu marionetă»

Chef FOA spune că a fost curtat de PRO TV încă înainte de a fi lansat trioul Scărlătescu-Dumitrescu-Bontea. A refuzat atunci, dar a acceptat a doua propunere, însă numai să fie lăsat să își facă de cap și nu să i se impună ce să spună, ce decizii să ia.

Libertatea: Cum de ai acceptat provocarea de a fi jurat la “MasterChef”?

Chef FOA: De fapt, inițial, mi s-a propus să fac parte din juriu și la prima ediție a emisiunii “MasterChef”, dar atunci aveam alte planuri și nu am acceptat. Însă acum, la a doua propunere, am căzut de acord și iată- mă. Am pus câteva condiții, printre care și aceea de a avea libertate, de a face ce vreau. Mie nu-mi place să mi se impună nimic, să fiu marionetă într-o emisiune. Sunt mai rebel! Ei au acceptat, așa că totul merge bine. Eu ăsta sunt și în viața reală, așa cum sunt la televizor. Nu urmez reguli și îmi place să mă distrez.

Când ai început să gătești?

Păi, cum să-ți spun… Mama este olteancă, iar tata, moldovean. În timp ce mama gătește așa, mai iute, mai aprig, tata are un stil mai tipicar. La el toate legumele trebuie să fie tăiate la fel, la aceeași dimensiune. Îmi plăcea când eram mic să stau cu ei în bucătărie când găteau împreună. De la ei am învățat primele lucruri despre prepararea mâncării.

Cum faci față succesului?

În urmă cu câțiva ani, pe vremea aceea eram mai tânăr, am prezentat alături de alți doi prieteni emisiunea “The Flavours, 3 bucătari”, așa că am experiența unui studio de televiziune, dar și a relației cu fanii. Pe atunci mă recunoșteau femeile de la piață și gospodinele. Mă opreau pe stradă și mă întrebau tot felul de lucruri. Acum sunt mult mai des oprit de oameni pe stradă, e altceva. Asta înseamnă să ai succes?

Ce vei face când nu vei mai fi în emisiunea aceasta?

Ceea ce am făcut și până acum. Mă voi ocupa de firma de care mă ocup și în prezent. Nu m – a m gândit sămi deschid un restaurant. Coordonez meniurile și bucătăriile a opt dintre cele mai căutate restaurante din București. Am în subordine un număr de zece bucătării diverse. Fiecare zi e o nouă provocare, nu poți să-ți motivezi echipa o dată și apoi să pleci în vacanță, trebuie să fii alături de oamenii pe care îi conduci în fiecare zi.

Sursa: libertatea.ro

Chef FOA spune că a fost curtat de PRO TV încă înainte de a fi lansat trioul Scărlătescu-Dumitrescu-Bontea. A refuzat atunci, dar a acceptat a doua propunere, însă numai să fie lăsat să își facă de cap și nu să i se impună ce să spună, ce decizii să ia. Libertatea: Cum de ai acceptat provocarea de a fi jurat la “MasterChef”? Chef FOA: De fapt, inițial, mi s-a propus să fac parte din juriu și la prima ediție a emisiunii “MasterChef”, dar atunci aveam alte planuri și nu am acceptat. Însă acum, la a doua propunere, am căzut de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: