Home » World » Liderul organizației Al-Qaida în Yemen, ucis într-un raid aerian american

Liderul organizației Al-Qaida în Yemen, ucis într-un raid aerian american

Liderul organizației Al-Qaida în Yemen, Ibrahim al-Rubaish, a fost ucis într-un raid aerian american, anunță rețeaua teroristă, citată de Associated Press.

Ibrahim Al-Rubaish, în vârstă de 35 de ani, de origine saudită, a fost ucis duminică, într-un raid efectuat de o dronă americană în Yemen.

Statele Unite ofereau o recompensă de cinci milioane de dolari pentru eliminarea sau capturarea liderul filialei yemenite a rețelei Al-Qaida.

În raidul american au murit și alți membri ai rețelei teroriste.

Al-Rubaish a fost eliberat în anul 2006 din penitenciarul militar american de la Guantanamo, unde era arestat pentru activități teroriste.

Sursa: mediafax.ro

Liderul organizației Al-Qaida în Yemen, Ibrahim al-Rubaish, a fost ucis într-un raid aerian american, anunță rețeaua teroristă, citată de Associated Press. Ibrahim Al-Rubaish, în vârstă de 35 de ani, de origine saudită, a fost ucis duminică, într-un raid efectuat de o dronă americană în Yemen. Statele Unite ofereau o recompensă de cinci milioane de dolari pentru eliminarea sau capturarea liderul filialei yemenite a rețelei Al-Qaida. În raidul american au murit și alți membri ai rețelei teroriste. Al-Rubaish a fost eliberat în anul 2006 din penitenciarul militar american de la Guantanamo, unde era arestat pentru activități teroriste. Sursa: mediafax.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: