Home » Monden » E protejatul lui Cătălin Botezatu, mor femeile după el, însă atunci când își dă pantalonii jos are… o mică problemă! Vezi despre cine este vorba!

E protejatul lui Cătălin Botezatu, mor femeile după el, însă atunci când își dă pantalonii jos are… o mică problemă! Vezi despre cine este vorba!

A ajuns celebru în urma aparițiilor sale televizate, iar șarmul l-a propulsat în topul celor bine cotate modele masculine. Supermodelul lui Cătălin Botezatu, unul dintre cele mai controversate personaje, ascunde un secret teribil.

alex mildnerAlexandru Mildner, model de profesie și extrem de curtat de tinerele din întreaga țară, ascunde un secret cutremurător. În spatele trăsăturilor de fotomodel și a corpului bine lucrat la sală se află un tânăr care trăiește cu o dramă greu de suportat.
Potrivit unor surse din anturajul bucureșteanului,  în urma unei intervenții chirurgicale extrem de dificile, tânărului i s-a îndepărtat un testicul. Orhiectomia, este o intervenție chirurgicală de îndepărtare a testiculelor la bărbați. De obicei, se apelează la acest tip de intervenție în cazul apariției cancerului de prostată.

Cu toate acestea, Alex nu este deloc intimidat de lipsa uneia dintre „bijuterii”, ba chiar mai mult decât atât, se pare, se folosește de acest detaliu pentru a atrage simpatia fetelor. „M-a abordat la un moment dat în club și m-a invitat la el acasă. Văzând că nu sunt impresionată a zis că trebuie să îmi spună un mare secret. Atunci mi-a povestit că a suferit o intervenție în urma căreia a rămas cu un singur testicul. Nu am știut cum să reacționez. M-a luat prin surprindere. Apoi am auzit că le spune asta tuturor fetelor cu care vrea să ajungă în pat.”, a mărturisit o amică a lui Alexandru Mildner, supermodelul lui Cătălin Botezatu.

A defilat pentru cele mai mari case de modă

Deși este încă la început, Alex a pozat și a defilat pentru nume mari din industria modei. Atunci când nu se află pe podiumuri sau la ședințele foto, fotomodelul se relaxează în cele mai cunoscute cluburi, alături de prietenii lui. În urma aparițiilor televizate din show-concursul lui Cătălin Botezatu, contractele lui Mildner s-au dublat.

Sursa: spynews.ro


A ajuns celebru în urma aparițiilor sale televizate, iar șarmul l-a propulsat în topul celor bine cotate modele masculine. Supermodelul lui Cătălin Botezatu, unul dintre cele mai controversate personaje, ascunde un secret teribil. Alexandru Mildner, model de profesie și extrem de curtat de tinerele din întreaga țară, ascunde un secret cutremurător. În spatele trăsăturilor de fotomodel și a corpului bine lucrat la sală se află un tânăr care trăiește cu o dramă greu de suportat. Potrivit unor surse din anturajul bucureșteanului,  în urma unei intervenții chirurgicale extrem de dificile, tânărului i s-a îndepărtat un testicul. Orhiectomia, este o intervenție chirurgicală…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: