Home » Justitie » Înjunghiat în inimă de un prieten

Înjunghiat în inimă de un prieten

de Marian MOCANU

De la o banală ceartă, un tânăr în vârstă de 27 de ani din satul Sofronești, comuna Todirești și-a pierdut viața, fiind înjunghiat în inimă de un consătean. Lovitura primită a fost atât de puternică, încât i-a străpuns inima, tânărul neavând nici o șansă. Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul.

„Între victimă și un alt tânăr a izbucnit un conflict spontan, bărbatul de 27 de ani fiind înjunghiat în zona inimii. Polițiștii postului de Poliție Todirești l-au identificat pe tânărul care a înjunghiat victima și urmează să fie efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.

Agresorul, un tânăr de 30 de ani, a fost arestat de polițiști sub acuzația de omor.

Vom reveni cu amănunte.

de Marian MOCANU De la o banală ceartă, un tânăr în vârstă de 27 de ani din satul Sofronești, comuna Todirești și-a pierdut viața, fiind înjunghiat în inimă de un consătean. Lovitura primită a fost atât de puternică, încât i-a străpuns inima, tânărul neavând nici o șansă. Medicii de pe ambulanța sosită la fața locului nu au putut face altceva decât să constate decesul. „Între victimă și un alt tânăr a izbucnit un conflict spontan, bărbatul de 27 de ani fiind înjunghiat în zona inimii. Polițiștii postului de Poliție Todirești l-au identificat pe tânărul care a înjunghiat victima și urmează…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile