Home » Social » Patru bârlădeni la CE de rugby în 7!

Patru bârlădeni la CE de rugby în 7!

de Răzvan CĂLIN

Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad continuă să-și respecte blazonul de pepinieră de elită a rugbiului românesc și, în consecință, a mai ”produs” patru jucători pentru selecționatele naționale ale României: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Ioan Cucoș și Daniel Boicu – care au fost convocați la lotul național ”Under 19”. Aceștia vor participa cu naționala țării noastre la Campionatul European de Rugby în 7, competiție ce se va desfășura în perioada 20 – 29 aprilie în Franța.

”Nu putem fi decât bucuroși că avem din nou jucători selectați la loturile naționale și care au fost convocați pentru competiții internaționale atât de importante. Nu ne rămâne decât să ținem pumnii întregii echipe și să sperăm că vor avea o evoluție cât mai bună. În același timp, ne-am dori foarte mult ca cei patru jucători ai noștri să-și confirme valoarea și să dovdească încă o dată că la Bârlad se practică rugby de performanță”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad continuă să-și respecte blazonul de pepinieră de elită a rugbiului românesc și, în consecință, a mai ”produs” patru jucători pentru selecționatele naționale ale României: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Ioan Cucoș și Daniel Boicu - care au fost convocați la lotul național ”Under 19”. Aceștia vor participa cu naționala țării noastre la Campionatul European de Rugby în 7, competiție ce se va desfășura în perioada 20 - 29 aprilie în Franța. ”Nu putem fi decât bucuroși că avem din nou jucători selectați la loturile naționale și care au fost convocați pentru competiții internaționale…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: