Home » Administratie » Vasluiul sub lupă – Treabă românească

Vasluiul sub lupă – Treabă românească

de Roxana NĂSTASĂ

Așa dovadă de dorință și chef de muncă mai rar găsești. Muncitorii care se ocupă de înfrumusețarea orașului au arătat ieri că nimic nu le stă în cale și și-au făcut treaba indiferent de piedici.

Pentru că un șofer și-a parcat mașina în fața blocului, dar n-a venit s-o mute pentru a putea fi efectuate lucrările cum trebuie, muncitorii au săpat pe lângă ea spre amuzamentul și mirarea trecătorilor și locatarilor blocurilor din vecinătate.
Fenomenul a avut loc pentru că, cel mai probabil, fie proprietarul mașinii nu a știut de lucrări fie nu a fost acasă, ori nu s-a ostenit nimeni să-l caute.

de Roxana NĂSTASĂ Așa dovadă de dorință și chef de muncă mai rar găsești. Muncitorii care se ocupă de înfrumusețarea orașului au arătat ieri că nimic nu le stă în cale și și-au făcut treaba indiferent de piedici. Pentru că un șofer și-a parcat mașina în fața blocului, dar n-a venit s-o mute pentru a putea fi efectuate lucrările cum trebuie, muncitorii au săpat pe lângă ea spre amuzamentul și mirarea trecătorilor și locatarilor blocurilor din vecinătate. Fenomenul a avut loc pentru că, cel mai probabil, fie proprietarul mașinii nu a știut de lucrări fie nu a fost acasă, ori…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Ar trebui sa te documentezi inainte de a scrie. Daca unul pleaca si lasa masina doua luni in parcare nu e vina nimanui ca a ramas acolo. Cum crezi ca au fost scoase celelalte masini ? Ghici ?

%d blogeri au apreciat: