Home / Monden / E oficial! Cine va mosteni averea lasata de Marioara Zavoranu: “Pana la ultima centime ramane la…”

E oficial! Cine va mosteni averea lasata de Marioara Zavoranu: “Pana la ultima centime ramane la…”

Ani de zile de circ televizat pe averea Marioanei Zavoranu s-au incheiat vineri, dupa ce mama Oanei s-a stins la spitalul Fundeni, dupa saptamani de suferinta.

In lipsa unui testament, averea ei, estimata la fabuloasa suma de 65 de milioane, arunge in proportie de 100% Oanei Zavoranu.

Oana Zavoranu va mosteni inclusiv vila din Afumati

Oana Zavoranu va mosteni inclusiv vila din Afumati

Cu cateva zile inainte sa se stinga, mama Oanei Zavoranu declara ca nu are de ce sa isi faca testament, ca si-a iertat fiica, si ca toti banii din conturi si restul de proprietati ii vor ramane ei.“Parerea mea este ca ea e extraordinar de geloasa pe fratele meu. Probabil ca daca eu eram aproape de moarte sau daca mor, ii las si fratelui meu si nu ii las ei tot. Dar cum sa-i las dividendele, care sunt mostenire de la taica-su, de la mine, sa i le las lui? El are viata lui, am cu el alte treburi. Cum sa-i las banii altcuiva decat Oanei? Nu am decat un singur moștenitor. Nu mi-am facut testamentul! Inca! Nu am de ce sa fac, nu-i ramane decat ei”, declara Marioara Zavoranu cu cateva zile inainte sa moara. Astfel, conform legii, vila din Afumati, magazinele comerciale, actinile de la Agricomex, si apartamentele din Bucuresti si tot patrimoniul succesoral ii va ramane Oanei.

Sursa: cancan.ro
Ani de zile de circ televizat pe averea Marioanei Zavoranu s-au incheiat vineri, dupa ce mama Oanei s-a stins la spitalul Fundeni, dupa saptamani de suferinta. In lipsa unui testament, averea ei, estimata la fabuloasa suma de 65 de milioane, arunge in proportie de 100% Oanei Zavoranu. Oana Zavoranu va mosteni inclusiv vila din Afumati Cu cateva zile inainte sa se stinga, mama Oanei Zavoranu declara ca nu are de ce sa isi faca testament, ca si-a iertat fiica, si ca toti banii din conturi si restul de proprietati ii vor ramane ei."Parerea mea este ca ea e extraordinar de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ioana Boureanu a chefuit în club că a scăpat de tată

La o lună după ce a fost ”salvată” din ...

DÂNSA este ”Baroneasa softurilor”, DOMNIȚA Crăița Țarălungă. Apariție FORMIDABILĂ! S-a asortat cu mașina de colecție!

După Kera Calița de la ”Jariștea”, aceasta este cea ...

EXCLUSIV/ Adriana Bahmuțeanu și-a schimbat stilul de viață de frica lui Prigoană. S-a făcut fată de casă

Adriana Bahmuțeanu încearcă pe cât posibil să nu-i mai ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: